Forum » Pomoč in nasveti » Paper jam, ki ga ni
Paper jam, ki ga ni
_jackson_ ::
Moja težava je sledeča:
Imam tiskalnik HP 5440. Kako leto je delal super, zadnje čase pa je začel neki nagajat. Po vsaki sprintani strani mi začne javljat paper jam. Problem je v tem, da paper jam-a sploh ni. Takoj ko pritisnem tipko za nadaljevanje printanja, deluje naprej (ampak spet sprinta samo eno stran-pol pa spet javlja paper jam).
Mogoče kakšna ideja, kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala
Imam tiskalnik HP 5440. Kako leto je delal super, zadnje čase pa je začel neki nagajat. Po vsaki sprintani strani mi začne javljat paper jam. Problem je v tem, da paper jam-a sploh ni. Takoj ko pritisnem tipko za nadaljevanje printanja, deluje naprej (ampak spet sprinta samo eno stran-pol pa spet javlja paper jam).
Mogoče kakšna ideja, kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala
Dead_Eye ::
Mogoče je ostal kak kos papirja pred senzorjem ali se je nabralo malo preveč praha...
The one and only
forplan ::
Tudi men je to delalo na 3 lata starem hp tiskalniku, pa sem se vzel čas ga raztavil obrisal praz odznotraj in predvsem dele okrog kartuš tam kjer ima kartuša postanek na levi strani je bilo v tiskalniku polno barve.
Po tem mi že pol leta tiskalnik dela nemoteno.
Po tem mi že pol leta tiskalnik dela nemoteno.
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 2065 (1379) | mat xxl |
» | Multifunkcijska laserska barvna naprava za malo podjetjeOddelek: Kaj kupiti | 1326 (1245) | yano |
» | Tiskalnik HP 1315 zastoj papirjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (1095) | Tatanka |
» | HP LaserJet 2015n - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 736 (679) | Šimpanz |
» | Uveljavitev garancije pri tiskalniku, neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1281) | Scarface |