» »

P5B Delux ne dela? Prosim za hitro svetovanje.

P5B Delux ne dela? Prosim za hitro svetovanje.

T-Majo ::

Skratka...matična je bila zelo navita, tudi heatpipe so bli vedno vroči ker je cpu delal iz 2.13 ghz na 3.45ghz. Zadnje cajte sm mel probleme z užigom. Enkrat se spoh ni hotela prižgat več in sem nesel rame v garancijo in je spet delal. Zadnič igram crysis in se mi računalnik restarta. Računalnik se ponovno užge in ugasne, to še parkrat nrdi in potem je vse kar je to, da je v matični elektrika in ventilatorji se vrtijo, brez vsakega piska. Naj omenim da sm enkrat celo ventilator spucal saj se je računalnik pregreval in restartal dostkrat. Od takrat naprej je delo ok. Resetiru sm bios in je enako. Probal sem proc, rame in grafično v drugi mašini. Delalo je ok (nisem sicer probal nekih testov ampak normalno sem prišel v OS... ) Tudi če sm matično brez ramov prižgal ni bilo nobenga errorja ne nič. Matična je še v garanciji. Ali mi bojo garancijo upoštevali glede na to, da lahko ugotovijo da je bila navita? Je res, da je možno da se je vse skupi pregrel in da bo CPU dost počasnej delal kot bi lahko. Matično bom danes poslal v garancijo. Čakal bom verjetno kakšen mesec zato tudi razmišljam o nakupo P5KC. Kaj pravite o njej?

Ali je mogoče celo možno, da je napajalnik kriv? HKC 580W je.

Prosim za hitre odgovore. Sicer se mi zdi d mi zaradi OCja nebi smeli komplicirat, saj je ta matična dobesedno ustvarjena za to. Drugač je računalnik delal 8 mescov bp.
  • spremenil: T-Majo ()

>>><<< ::

Zakaj si pa ustvaril še eno ENAKO temo?
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: >>><<< ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eksplozija V Napajalniku, Sedaj še Problem Z Matično!

Oddelek: Pomoč in nasveti
242089 (1586) ST-777
»

Utripajoča lučka na monitorju

Oddelek: Pomoč in nasveti
292653 (2199) black soul
»

Overclockanje e6550 ter težava (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Navijanje
1108745 (7081) Gregc69
»

Moč napajalnika

Oddelek: Strojna oprema
393882 (3326) #AzZey
»

Problem napajalec

Oddelek: Strojna oprema
351256 (950) Pyr0Beast

Več podobnih tem