Forum » Pomoč in nasveti » printanje čudnih formatov
printanje čudnih formatov
konobare ::
en problem..
rad bi naprintal eno stvar, ampak imam tak format papirja, da gre v printer le navpično, jaz pa bi želel imeti to stvar naprintano vodoravno.
se da to kje v wordu naštimat al ja kakšen drug trik
rad bi naprintal eno stvar, ampak imam tak format papirja, da gre v printer le navpično, jaz pa bi želel imeti to stvar naprintano vodoravno.
se da to kje v wordu naštimat al ja kakšen drug trik
ZLOky ::
Lahko malo bolj opišeš zadevo? Kater format papirja, kakšna "stvar"...?
Ponavadi se v Wordu naštima format papirja, imaš že veliko pred nastavljenih formatov.
Ponavadi se v Wordu naštima format papirja, imaš že veliko pred nastavljenih formatov.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
konobare ::
mah u bistvu sem rešu problem z "landscape-om".
sicer ni 100% dobro, ampak bo za prežvet.
sicer ni 100% dobro, ampak bo za prežvet.
Izi ::
Ni druge rešitve, papir je v printerju vedno enako obrnjen.
Ne glede kakšen printer imaš vedno se izbere v driverjih kako naj printa in sicer Portret ali Landscape.
Seveda moraš že v wordu, preden začneš oblikovati stran izbrati Landscape in potem boš imel list tudi na ekranu obrnjen postrani.
Ne glede kakšen printer imaš vedno se izbere v driverjih kako naj printa in sicer Portret ali Landscape.
Seveda moraš že v wordu, preden začneš oblikovati stran izbrati Landscape in potem boš imel list tudi na ekranu obrnjen postrani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel vse sorteOddelek: Programska oprema | 2670 (1967) | jozekuch |
» | Barvni tiskalnik do 500€Oddelek: Kaj kupiti | 3387 (3031) | psyke |
» | roboviOddelek: Pomoč in nasveti | 709 (621) | solatko |
» | Word - nujno rabim pomoč!Oddelek: Programska oprema | 6620 (6393) | SanAndreas |
» | Težave z HP DeskJet 1280Oddelek: Pomoč in nasveti | 1500 (1403) | igruden |