Forum » Omrežja in internet » Problem z LAN povezavo (Crysis)
Problem z LAN povezavo (Crysis)
tommy boy ::
LP.
Zakaj mi napiše napako "Disconnected from server" pri Crysisu, ko na enemu PCju naredim server, z drugim pa se hočem gor povezat (LAN)?
Kaj moram še kje kaj nastavit, ker server mi naredi normalno.
Zakaj mi napiše napako "Disconnected from server" pri Crysisu, ko na enemu PCju naredim server, z drugim pa se hočem gor povezat (LAN)?
Kaj moram še kje kaj nastavit, ker server mi naredi normalno.
plavi85 ::
Ja to tut men dela , in tut če se diskonektam na drugmu računalniku me vrže iz internetne igre . Kje je kle povezava ? oz kako rešiti problem ?
Nesta ::
v quick game ali internet game se registrirej. Nick, pass, mail,... ko koncas pejdi nazaj v LAN in spili :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Command & Conquer Generals - Zero Hour - razna vprašanja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7569 (3324) | Vesoljc |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15640 (9301) | Tilen |
» | a špila kdo Americas Amry?? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4703 (3465) | Pyr0Beast |
» | VPN - Virtual Private NetworkOddelek: Pomoč in nasveti | 2267 (1956) | McGregorSLO |
» | Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11410 (7000) | Groovy |