» »

Zvok nehal delovati@Asus P5LD2-X

Zvok nehal delovati@Asus P5LD2-X

T-Majo ::

Sestri sem sestavil računalnik z Doul core procesorjem in z asus p5ld2x. Na računalnik je nameščen win vista home premium. Zvok je normalno deloval, krnaenkrat je pa nehal delati. Namestil sm zadnje driverje za HD audio in realtec 97 audio (v biosu sem spremenil iz HD v 97). Problal sem tudi z drugimi zvočniki a je isto. V win kaže da zvok dela, saj graf za glazbo skače v start orodni vrstici, kjer je audio mixer, kot ima to vista poimenovan.

Rabil bi pomoč in nasvete.

Vienna ::

Hmm, jaz sem imel velike težave z zvokom pri matični Asus P5K. Zvok mi sploh ni delal ali pa vse skupaj tako preskakovalo kot stara plošča, ( Windows Xp ). Problem na koncu je bil z Jmicron drajverji ( če verjameš ali ne ). Jaz sem prav tako lahko instšaliral zadnje HD drajverje pa tud ni nič delalo. Po namestitvi zadnjih Jmicron drajverjev pa je zvok delal normalno in ne nisem imel 2 trda diska.
Je pa res, da sem imel strejši trdi disk, po nakupu enakega kot ga imaš ti ( Westerd Digital 400 Gb, 16Mb,....a je tako ? ), pa sploh nisem imel nobenih težav z zvokom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vienna ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 - problem z zvokom

Oddelek: Pomoč in nasveti
376860 (4569) Mikec17
»

windows 7 audio driveri

Oddelek: Operacijski sistemi