Forum » Mobilne tehnologije » UK Iphone
UK Iphone
p4 ::
Živjo!
Ker kmalu potujem v london in v applovih štacunah v angliji že prodajajo iphone se seveda zanimam za nakup le tega. Zdaj me pa zanima, ali lahko iphone kupim v applovi štacuni tako kot v us (brez podpisa pogodbe), ga prinesem v slo, odklenem in uporabljam? Na nekem forumu sem prebral da je isti postopšek kot v us, sepravi plačam tistih 269 funtov odnesem domov odklenem in dela... Zanima pa me če je to res..
Hvala!!
LP
Ker kmalu potujem v london in v applovih štacunah v angliji že prodajajo iphone se seveda zanimam za nakup le tega. Zdaj me pa zanima, ali lahko iphone kupim v applovi štacuni tako kot v us (brez podpisa pogodbe), ga prinesem v slo, odklenem in uporabljam? Na nekem forumu sem prebral da je isti postopšek kot v us, sepravi plačam tistih 269 funtov odnesem domov odklenem in dela... Zanima pa me če je to res..
Hvala!!
LP
ahac ::
Brez podpisa pogodbe iPhone uradno ne dobiš nikjer (tudi v US ne).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Ibex ::
Kopirano od jonas.blog.siol.net
od Petra
@Jonas: Če ni skrivnost, si podpisal pogobo da boš plačeval naročnino za at&t al se ga da dobit v trgovini brez te pogodbe?
od Jonasa
V ameriških trgovinah ga plačaš in odneseš.
od Petra
@Jonas: Če ni skrivnost, si podpisal pogobo da boš plačeval naročnino za at&t al se ga da dobit v trgovini brez te pogodbe?
od Jonasa
V ameriških trgovinah ga plačaš in odneseš.
Ibex ::
Baje se ga da v Big Bangu kupit. Kopirano iz enega foruma.
Zdravo!
Eno vprasanje... delam pri enem izmed mobilnih operaterjev in sem pred kratkim dobil od ene imed strank prosnjo, naj ji nastavim internetne nastavitve na iPhona. Ok, vse lepo in prav, dokler mi ne omeni, da ga je kupil v Big Bangu. WTF, ga prosim za pojasnilo in mi pokaže njihovo ''garancijo'' ter racun, z omenjenim artiklom ter ceno 650€. Meni ni nič jasno ali je Apple spremenil pogoje (kar vem da jih ni) ali je potrebno poklicati kakšno za to pristojno osebo. Se to... prilozen je dobil samo Ameriski polnilec tako da ga polni preko USB-ja. Bi bil zelo vesel, ce mi kdo tole zadevo malo pojasni.
Lp. TheCjen
Popravil(-a) TheCjen (17.11.2007 16:33)
Zdravo!
Eno vprasanje... delam pri enem izmed mobilnih operaterjev in sem pred kratkim dobil od ene imed strank prosnjo, naj ji nastavim internetne nastavitve na iPhona. Ok, vse lepo in prav, dokler mi ne omeni, da ga je kupil v Big Bangu. WTF, ga prosim za pojasnilo in mi pokaže njihovo ''garancijo'' ter racun, z omenjenim artiklom ter ceno 650€. Meni ni nič jasno ali je Apple spremenil pogoje (kar vem da jih ni) ali je potrebno poklicati kakšno za to pristojno osebo. Se to... prilozen je dobil samo Ameriski polnilec tako da ga polni preko USB-ja. Bi bil zelo vesel, ce mi kdo tole zadevo malo pojasni.
Lp. TheCjen
Popravil(-a) TheCjen (17.11.2007 16:33)
V-i-p ::
Mislim da poba ne loči med ničemer. Če je on v BigBangu kupil iPhone-a, mu reci, da naj začne uporabljat telefone še malo prej, kot od včeraj... Aparat se pri nas ŠE NE PRODAJA!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone iz AmerikeOddelek: Loža | 2725 (2010) | Gandalfar |
» | Apple priznal težave iPada z internetom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11396 (9465) | zee |
» | Steve Jobs potrdil vgradnjo "kill" stikala v iPhone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11351 (7732) | roli |
» | Kdaj bo iPhone pri nas?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3089 (1467) | Gandalfar |
» | Apple ima težave z iskanjem partnerja za prodajo iPhone-a v EvropiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6333 (4302) | ahac |