Forum » Pomoč in nasveti » nero problem
nero problem
DaNe ::
Imam en problem z nerotom 5.5.7.2 . Pri peki cdjev mi vedno nero zmrzne. Kaj naj bi bil problem?
Imam Win XP,celeron 333@417 in yamaho 8/4/24
Imam Win XP,celeron 333@417 in yamaho 8/4/24
Kriko ::
ja sama Yamaha kot prvo ni glih najbolj "stabilna"!
kolko rama imaš. Že sam celeron 333 ni najbolj priporočljiv za XP. Upam da imaš vsaj 256 rama (kritični minimum je 128).
Pa ASPI driverje?
kolko rama imaš. Že sam celeron 333 ni najbolj priporočljiv za XP. Upam da imaš vsaj 256 rama (kritični minimum je 128).
Pa ASPI driverje?
akulp ::
Govorim v imenu DaNE-ta.
1.Ta pekač Yamaha je moj bivši - super zadeva, najboljši izmed vseh 8x -nikov je bil na vseh testih
2.Prej mu je stvar že tud po xp-ji delala bp, z enakimi nastavitvami
1.Ta pekač Yamaha je moj bivši - super zadeva, najboljši izmed vseh 8x -nikov je bil na vseh testih
2.Prej mu je stvar že tud po xp-ji delala bp, z enakimi nastavitvami
Kriko ::
Ok če praviš da ta yamaha dela ok pol ok!
Kako prej pod xp-ji č pravi da uporablja xp-je!
Si prepričan da se ne pregreva in ti zato zmrzuje, no prej pa povej kolko rama imaš!
lp
Kako prej pod xp-ji č pravi da uporablja xp-je!
Si prepričan da se ne pregreva in ti zato zmrzuje, no prej pa povej kolko rama imaš!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaš prvi mlinček (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8097 (5115) | opeter |
» | stara kišta ne zazna vseh ramovOddelek: Strojna oprema | 1546 (1360) | Pyr0Beast |
» | kateri operacijski sistem naj izberemOddelek: Operacijski sistemi | 2025 (1338) | Nerdor |
» | Kaj manjka mojemu racunalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1027) | abcde7 |
» | Procesor vedno 100% v uporabi !!!Oddelek: Strojna oprema | 1792 (1591) | Zipper |