» »

GeForce2 MX problemi :(

GeForce2 MX problemi :(

penko ::

Imam eno težavo. Imam kartico GeForce2 MX 32MB. Zgodilo se je tako. Kartica ima TV izhod in sem jo priklopil na TV. Vse je delalo normalno. Računalnik sem izklopil in zvečer ko sem ga spet potreboval sem ga ponovno vklopil. Vse je delalo normalno nekaj sem še delal v VB-ju in potem ponovno izklopil računalnik. Potem ga naslednji dan vklopim. In najvišja resolucija je bila 640*480 in največ možnih barv 16. Ponovno naložim driver enako. Pogledam pod sistem piše: "Naprava ne najde prostih vhodno-izhodni obseg (V/I) sredstev za Code 12". Pogledam če je kakšna z njo v sporu in res je in sicer :"Intel 82443LX/EX Pentium(r) II procesor/PCI most". Odstranim napravo vendar se ob ponovnem zagonu ponovno namesti in prevzame prednost. Spet grafika ne dela. Probam vse možno nič. Se totalno razpiz*** in formatiram računalnik. Okej namestim vse grafika noramalno. "Hvala bogu", rečem in ugasnem računalnik. Danes, 24.3.2002 ga spet vžgem spet eno in isto sranje!!!! Kaj naj naredim? Bom še znorel pri takšni sliki.Kaj bi lahko blo narobe. Res ne razumem. Saj nisem nič brisal al kaj. že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor!:'(

LP,
Penko.

gumby ::

Čudna napaka... poskusi v BIOS-u nastaviti Plug an play OS na No, ter Assign IRQ for VGA na Yes. In naloži nove driverje za matično.

mikkaa ::

nalozi nove driverje za graficno. Na Nvidia.com. Trenutno zadnji so 23.11

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
292073 (1664) GummyBear
»

Računalnik zmrzne pri igranju iger

487097 (6230) yero7
»

eVGA GeForce 8800gts

211369 (1085) akasa
»

Radeon 4870 - problemi z driverji

385437 (2500) dziht
»

Kako odstranit drivere ForceWare za grafično.

10926 (822) Mirč

Več podobnih tem