Forum » Strojna oprema » Neprestano piskanje in črn zaslon
Neprestano piskanje in črn zaslon
DOOM_er ::
Imam problem. Overclocku sm mojga AMDja athlona XP 2500+ na 200mHz fsb, tako kot sem imel preh sam da nism dvignu voltaže za 7,5%. Ko sem restartal je začelo neprestano piskati, brez stevilk piskov in imam crn ekran.
imam pa Gigabyte GA 7N400L
2x 256 MB no name ram
1x 512 MB noname ram
Geforce 6600GT
AMD Athlon 2500+
550W napajalnik
320GB Seagate disk
1x Nec pekač
1x LG Dvd plejr
sem probu rame vn pa not pa use to pa nč.
kva narest
imam pa Gigabyte GA 7N400L
2x 256 MB no name ram
1x 512 MB noname ram
Geforce 6600GT
AMD Athlon 2500+
550W napajalnik
320GB Seagate disk
1x Nec pekač
1x LG Dvd plejr
sem probu rame vn pa not pa use to pa nč.
kva narest
Robots will steal your job. But that's OK
Mavrik ::
Dolgi piski pomenijo težavo z ramom. Očitno si preveč navil rame ali pa si timinge preveč zategno in se zato več kišta ne požene. Resetiraj BIOS pa bo.
The truth is rarely pure and never simple.
kuko pa? ker to sm neki probavu z uno baterijo vn metat pa nč. ubistvu mi nikol ni blo treba resetirat biosa
zdele sm probu sosedove kingston rame in je delalo normalno, nakar restartam in ni več delalo. nobenih piskov ničesar samo tema. Potem probam vse 3 rame pri sosedu in 2 delata 1 ne. Potem probam delujoča rama pri meni in ne deluje sploh tut una lučka zravn slotov ne svet. mislim da je šla matična
dons sm zamenu matično... in zadeva dela. sicer je matična en drek brez mrežne ampak za ene pol leta 8 mescov bo. pol pa resno nova kišta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8285 (7031) | solatko |
» | Zanič osnovna plošča?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1347) | Brias |
» | Problem z racunalnikom (again -.-)Oddelek: Strojna oprema | 1038 (864) | st0jko |
» | Tezava z startomOddelek: Strojna oprema | 1998 (1322) | Ales47 |
» | najprej alarm(zdej pa se przgt ne)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (835) | Sergio |