Forum » Mobilne tehnologije » nokia 5500 sport težave
nokia 5500 sport težave
dreamteam ::
zdravo
imam mobilni telefon nokia 5500 sport. pred nekaj dnevi sem preko računalnika želel posodobiti programsko opremo telefona, vendar sem naletel na težavo. nekje na sredi namestitve se je vse skupaj ustavilo, jaz sem pustil če bo kaj naredi par ur, vendar se namestitev ni nadaljevala telefon pa je totalno zablokiral. sedaj ga ne morem niti več prižgati. pozna kdo kakšno rešitev problema ali bo potreben servis. zanima me tudi ali je u takem primeru uveljavljati garancijo.
lp
imam mobilni telefon nokia 5500 sport. pred nekaj dnevi sem preko računalnika želel posodobiti programsko opremo telefona, vendar sem naletel na težavo. nekje na sredi namestitve se je vse skupaj ustavilo, jaz sem pustil če bo kaj naredi par ur, vendar se namestitev ni nadaljevala telefon pa je totalno zablokiral. sedaj ga ne morem niti več prižgati. pozna kdo kakšno rešitev problema ali bo potreben servis. zanima me tudi ali je u takem primeru uveljavljati garancijo.
lp
severjug ::
Najbolje,da daš na servis,če še imaš veljavno garancijo.Seveda ti garancija velja,ker je posodabljanje dovoljeno s strani Nokie(kolko sem razumel si to posodabljal preko NSU-ja).
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21189 (15899) | ziga1990 |
» | Slab aparat še vedno odplačujemOddelek: Mobilne tehnologije | 7068 (5205) | SendID |
» | Obnovitev podatkov na telefonu??Oddelek: Mobilne tehnologije | 869 (757) | Lonsarg |
» | Nokia 5230 problem s posodobitvijoOddelek: Mobilne tehnologije | 1517 (1317) | zattara |
» | Nokia N70 in software update problemOddelek: Mobilne tehnologije | 2507 (2346) | Dr_M |