Forum » Zvok in slika » Prasketanje divx vXP
Prasketanje divx vXP
Kaiser ::
Imam win XP in SB Live Value zvocno kartico. Ze ob prvi instalaciji XPjev mi je ob predvajanju divx filmov iz zvocnikov prasketalo (na par sekund). Potem sem instaliral en popravek za windowse in original driverje od creativa. Zadeva se je nekako unesla. Zdej pa sem nekaj saril po racunalniku se je pa prasketanje spet pojavilo, ceprav imam instalirane iste driverje...
Mislim, da je odvec govoriti, da se v W2k, me in 98 to ne dogaja.
Mislim, da je odvec govoriti, da se v W2k, me in 98 to ne dogaja.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
bexl ::
Živjo! Veš kaj, probi v nadzorni plošči v sistemu odstranit gonilnik in nato na novo zaženi comp. Xp-ji, ti bodo na novo naložili driver, ker je verjetno kaj poškodovan!:\\
kako je lepo biti glup!!!
Sem probal pa ni to. POl sem nalozil se VIA sblive patch pa 4 in 1 pa ni nic bolje.
_icy_ ::
Kaiser, kje si pa dobil driverje, da ti dela sound blaster Live! value. Jst sm jih downlowdal na creative spletnih straneh pa se mi nocejo instalirat, tko da me zanima, ali ti delajo vsi zvocniki al ne. Pr men delata sam dva zvocnika z voferjem, vendar mi nc ne prasketa.
Nimam na 4 zvocenike, mam samo 2. Driverji so pa s Creativa. Tisti cist default. A mas Xpje?
_icy_ ::
Ja imam Windowsw Xp in mi dela vse brez problema, razen gonilnike za soundblaster ne morem instalirat, tko da mi delata sam dva zvocnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3480 (3010) | connel |
» | Nforce 2 -> 5.1 ?Oddelek: Zvok in slika | 820 (691) | postar_si |
» | SB live valueOddelek: Strojna oprema | 1406 (1131) | jamiroq |
» | Win2000 in driverji SB LiveOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (1959) | MitjaM. |
» | Kako je s service packi za W2k?Oddelek: Operacijski sistemi | 1840 (1575) | matevzm |