Forum » Programska oprema » Prepoznavanje grafičnih simbolov
Prepoznavanje grafičnih simbolov
Blond ::
Pozdravljeni mojstri.
Imam eno težavo za katero ne vem kako se je lotiti.
Upam, da mi boste znali pomagati.
Imam grafiko JPG in PDF lahko jo potem konvertiram, na kateri je več likov z različnimi vrednostmi.
trikotniki, kvadrati, krogi različnih velikosti v vsakem pa je število 5, 10 in 15,
Ti liki so pometani poprek po grafiki in bi jih bilo potrebno čimbolj natančno prešteti.
Če znajo OCR programi prepoznavati besedilo me zanima ali je kak program, kateremu bi določil simbole in ta bi jih nato prepoznal oz preštel?
Mate kakšno idejo kako se zadeve lotiti ?
LP
Blond
Imam eno težavo za katero ne vem kako se je lotiti.
Upam, da mi boste znali pomagati.
Imam grafiko JPG in PDF lahko jo potem konvertiram, na kateri je več likov z različnimi vrednostmi.
trikotniki, kvadrati, krogi različnih velikosti v vsakem pa je število 5, 10 in 15,
Ti liki so pometani poprek po grafiki in bi jih bilo potrebno čimbolj natančno prešteti.
Če znajo OCR programi prepoznavati besedilo me zanima ali je kak program, kateremu bi določil simbole in ta bi jih nato prepoznal oz preštel?
Mate kakšno idejo kako se zadeve lotiti ?
LP
Blond
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Win10 se mi prikazujejo oglasi - kako jih izklopiti?Oddelek: Loža | 2453 (1432) | zmaugy |
» | Ender's Game (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27412 (14701) | ZaphodBB |
» | Reševanje programskih algoritmov. Kakšen pristop?Oddelek: Programiranje | 1997 (1754) | Yacked2 |
» | MS Access (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7367 (5425) | travica |
» | Presis prevajalni sistemOddelek: Programska oprema | 4103 (3778) | dunda |