Forum » Pomoč in nasveti » Šumniki na LQ 870 - kodna tabela PC852
Šumniki na LQ 870 - kodna tabela PC852
pajanko ::
Ker je prišlo do zamenjave programov, DOS ---> Windows, je nastal problem pri kodni tabeli za Epsona LQ 870. Program za izpis plačilnih nalogov uporablja kodno tabelo PC852, ki podpira šumnike. Tiskalnih pa šumnikov ne tiska.
V DOS-u se šumniki natisnejo normalno, prav tako z ostalih programov. Kaj mi je storiti?
Sem se že prebijal skozi dokumentacijo na internetu, pa nisem našel rešitve. Tiskalnik je že enkrat bil na servisu, kjer so mu omogočili tiskanje šumnikov v DOS-u.
Možnost laserskega tiskanja plačilnih nalogov sicer je na voljo, vendar odpade.
V DOS-u se šumniki natisnejo normalno, prav tako z ostalih programov. Kaj mi je storiti?
Sem se že prebijal skozi dokumentacijo na internetu, pa nisem našel rešitve. Tiskalnik je že enkrat bil na servisu, kjer so mu omogočili tiskanje šumnikov v DOS-u.
Možnost laserskega tiskanja plačilnih nalogov sicer je na voljo, vendar odpade.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unicode 8.0.0 prinaša več kot sedem tisoč novih znakovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 35422 (29901) | johnnyyy |
» | VB 2008 težava s printanjem oz. napačna kodna tabelaOddelek: Programiranje | 757 (698) | RuN |
» | Tiskanje šumnikov iz DOS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 4776 (4267) | Brane2 |
» | Šumniki v DOS-u - win xpOddelek: Programska oprema | 3012 (2966) | mirando |
» | usposobitev starega laptopa za pisanje dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 830 (749) | CCfly |