» »

Problem z downloadanjem

Problem z downloadanjem

MC18 ::

Pred parimi dnevi se je pojavil problem. Ko potegnem nek torrent iz internet a dol, ga poženem z uTorrentom in potem normalno dol vleče. A le kakšnih 10 minut nato pa se mi računalnik kr sam resetira in postopek lahko ponavljaš v nedogled.

Poskusil sem že z različnimi programi (uTorrent, Bitcomet ...), vendar brez uspeha. Torrenti, ki jih dol vlečem so iz različnih trackerjev.

Mogoče kdo ve kaj je narobe???

Lep pozdrav

marsovcek ::

Upam si trditi, da torrent neposredno ne povzroči reseta. Se računalo mogoče pregreva - kdaj je bil nazadnje očiščen prah? Je napajalnik dovolj močan?

sony111 ::

Kako pa antivirusni programi ?

_obby ::

No od kar sem tudi jaz na novo namestil sistem Windows XP SP3, se mi pojavlja ista tezava... V bistvu nisem nek zacetnik tako da sem poskusil razlicne stvari. Stestiran je sistem, CPU je ok, RAM je ok, diski pravtako. Nalozen je firewall Outpost 2009 in antivirus NOD32 3.x verzija. Sanja se mi ne v cem bila tezava... uTorrent downloada dolocen cas, pot pa samo resetira masino, celo privede do tega, da poskoduje sistem, tako da ne prides vec nazaj v Windowse... Zelo bi bil hvalezen za kak nasvet... Je kaksna nekompatibilnost med samim SP3, antivirosom in firewall-om ali kaj...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896488105 (38241) Rias Gremory
»

Težava z u torrentom

Oddelek: Omrežja in internet
287145 (4787) MrStein
»

µTorrent znatno hitrejši kot Vuze

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
4720641 (18570) roli
»

WIN 7 in uTorrent

Oddelek: Programska oprema
272010 (1564) win64
»

BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
9115555 (12685) simnov

Več podobnih tem