Forum » Pomoč in nasveti » NetWare - WTF?
NetWare - WTF?
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Imam čuden problem. V XP-jih mi ne dela tisto originalno vpisno okence v uporabniški račun zaradi nekega Client Service for NetWare. Slednji mi je disableov tudi preklapljanje med računi in ga bi moral odinštalirat, ampak jst na računalniku nimam ničesar takega. Sploh.
A kdo morda ve, kako rešit težavo?
LP
Imam čuden problem. V XP-jih mi ne dela tisto originalno vpisno okence v uporabniški račun zaradi nekega Client Service for NetWare. Slednji mi je disableov tudi preklapljanje med računi in ga bi moral odinštalirat, ampak jst na računalniku nimam ničesar takega. Sploh.
A kdo morda ve, kako rešit težavo?
LP
Spike Edin ::
Živjo!
Mogoče ti bodo pomagale naslednje 2 povezave:
Klik
Klik
Ps: Postopki so napisani v ENG jeziku.
Lp!
Mogoče ti bodo pomagale naslednje 2 povezave:
Klik
Klik
Ps: Postopki so napisani v ENG jeziku.
Lp!
The PC Doctor
dukenukem ::
hmm,men se je isto zgodilo,šele danes k sem restartal se je to zgodlo,da nimajo tle zravn daemon tools pro kj ?? k sm jih zbrisu pa reinstall, k so ratal corrupt
Najlepša hvala!
Na drugem linku je opisana povsem ista težava, rešitev zanjo pa je pravtako delujoča :)
LP
Na drugem linku je opisana povsem ista težava, rešitev zanjo pa je pravtako delujoča :)
LP
dukenukem ::
in kako si rešu,js nimam nikakršnega netware folderja ?lahk probanm sam tko kot piše na ms strani
dukenukem:
greš v Network connections, klikneš na propertys od povezave (npr. ADSL), zavihek Networking (se mi zdi) in na seznamu najdeš Client service for NetWare --> označiš in uninstall
greš v Network connections, klikneš na propertys od povezave (npr. ADSL), zavihek Networking (se mi zdi) in na seznamu najdeš Client service for NetWare --> označiš in uninstall
xrate ::
je kdo mogoče ugotovu kako nastane ta problem?
sam sem rešu težavo po receptu št. 2 in je sedaj vse ok, ampak se bojim da se zadeva ne ponovi.
sam sem rešu težavo po receptu št. 2 in je sedaj vse ok, ampak se bojim da se zadeva ne ponovi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet je star 40 let!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5497 (3120) | Kebab |
» | logonOddelek: Pomoč in nasveti | 964 (883) | biokill |
» | Start meni in mreža (problem pač)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1238) | OmegaBlue |
» | Prekinjanje povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1015 (868) | karabin |
» | Novell NetWare 5.1 software RAIDOddelek: Operacijski sistemi | 1085 (1013) | bradek |