Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z windowsi
Problemi z windowsi
mozak ::
Lp,imam sledeci problem
imam SATA2 disk,maticna plosca je MSI RD480 NEO2,in ce hocem instalirat windows WP sp1 ali2,mi napise da ni diska,ubistvu ga ne zazna,poskusil sm z visto,in dela normalno,ker bi pa res rad imeu XPje,ker mi vista dobesedno žre žiuce se obracam na vas za pomoč
Lp,Mulej
imam SATA2 disk,maticna plosca je MSI RD480 NEO2,in ce hocem instalirat windows WP sp1 ali2,mi napise da ni diska,ubistvu ga ne zazna,poskusil sm z visto,in dela normalno,ker bi pa res rad imeu XPje,ker mi vista dobesedno žre žiuce se obracam na vas za pomoč
Lp,Mulej
mozak ::
edino kar mam za disk je un za SATA RAID stimat,drujzga pa ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mozak ()
5er--> ::
Ob začetku namestitve windowsov pritisni F6, ko spodaj napiše "Press F6 to Install a Third Party Driver".
Potem, ko te bo vprašalo za disketo, vstavi to z SATA RAID driverjem, ki si jo prej omenil, in lahko boš izbral disk na katerega lahko namestiš sistem.
Potem, ko te bo vprašalo za disketo, vstavi to z SATA RAID driverjem, ki si jo prej omenil, in lahko boš izbral disk na katerega lahko namestiš sistem.
jan01 ::
Če bi kaj bral manual, bi videl da je vse notri natančno razložen. Imaš pod installing raid drivers(vsaj v pdf manualu je na strani 123 oz poglavje 6-8). Poleg matične si dobil disketo oz jo narediš s cdjem od matične.
/*Pri mnogih matičnih imaš v biosu pri sata možnost izbrazio ide mode/sata mode-native mode oz karkoli proizvajalec to poimenuje in problemov ni...*/
/*Pri mnogih matičnih imaš v biosu pri sata možnost izbrazio ide mode/sata mode-native mode oz karkoli proizvajalec to poimenuje in problemov ni...*/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP setup ne zazna Sata diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1101) | miranpozar |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3163 (2822) | markk1 |
» | Iz win vista na win xp na prenosnem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 2028 (1723) | dejan707 |
» | Kako instalirat windowse na sata2 disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1465 (1316) | msms |
» | Nemorem instalirat Windows!!Oddelek: Strojna oprema | 1618 (1457) | Dekinio |