Forum » Pomoč in nasveti » Windows Vista Ultimate težava
Windows Vista Ultimate težava
eRaZoR ::
Na računalniku imam Windows Visto Ultimate. Pri nalaganju ni bilo vnesenega ključa. Ker sem pozabil naknadno aktivirati, zdaj ne morem v Windowse. Sedaj bi moral vnesti ključ za dostop do sistema. Vsi ključi se izkažejo za nepravilne, preizksil sem tudi s crackom, vendar ne deluje. Zanimam me če obtaja kakšna druga možnost da rešim to težavo s aktivacijo. Na novo nebi rad naložil sistema, saj imam na disku več programov in podatkov ki jih nujno rabim za šolo.
1001110110010111010101101101011
bluefish ::
v primeru, da si prebral pravila ST, potem bo najbolje, da kupiš aktivacijski ključ. Sicer pa za več info pokliči na MS Slovenija in ti bodo rade volje svetovali, ko boš povedal nekaj info iz škatle od Viste.
nonenone ::
pokliči številko 585 34 49 in ti jo bodo aktivirali, seveda če imaš legalno kopijo, meni so to nardil po telefonu, podobno je kot za XP, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piratski windowsi na novem računalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2841 (1781) | GreenT |
» | Izteka se rok za brezplačno nadgradnjo na Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 17778 (13763) | mtosev |
» | Aktivacija Windows s pomočjo nalepkeOddelek: Operacijski sistemi | 1756 (1123) | OmegaM |
» | Licenčni windowsiOddelek: Operacijski sistemi | 3520 (3012) | feryz |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57025 (38766) | mtosev |