Forum » Loža » Kje do avto nalepk ali tatoo rožice?
Kje do avto nalepk ali tatoo rožice?
Firebat ::
Opazil sem da da se po naših cestah gibljejo avtomobili z zelo malimi nalepkami ali tatooji rožic in so vse približno enakega designa od 10x10cm do 30x30cm, pozna kdo kje bi se dalo to kupit? Videl sem pa zaenkrat srebrne, bele in črne ampak še noben mi ni znal pojasnit kje naj jih iščem. Pa še homologacije ne potrebuješ, kot sem zasledil na netu.
Ali je v kakšni štarcuni to dobavljivo in ne samo pri izdelovalcih nalepk oz temniteljih stekel.
"Hopala, ti si moja rožica!"
Edit: Mislim, da tole bolj sodi v Ložo.//Looney
Ali je v kakšni štarcuni to dobavljivo in ne samo pri izdelovalcih nalepk oz temniteljih stekel.
"Hopala, ti si moja rožica!"
Edit: Mislim, da tole bolj sodi v Ložo.//Looney
- spremenila: Looney ()
dzinks63 ::
A lahko prilepiš kakšno slikico ali pa bolj točno opišeš zakaj se gre. Katere vrste rožic?
rozica ::
Zanimivo, ko sem bila v Barceloni sem na enem črnem avtu vidla zadaj nalepko rožice (marjetica), ki sem si jo želela kupit za moj avto. Nikjer je niso imeli. Je pa enaka kot jo ima Alonso na svojem avtomobilu in na kombinezonu. Če kje najdeš te nalepke Firebad, povej še meni.
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.
rozica ::
DimniBurek... ni moje rožice med temi, hvala za trud
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.
Steinkauz ::
Po novem si lahko svoj tatto izdelate sami. Lahko izbirate med večimi barvami, vzorci in nenazadnje tudi svoje fotografije ali druge umetnine brez tezav opremimo na vaše vozilo ali lokal.
Torej majo tut tvojo
Torej majo tut tvojo
smilyxx ::
Če jih lepo prosiš ti lahko pomagajo tudi tu,samo sliko jim prinesi.
Save water.
drink beer.
drink beer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvoumne slovenske pesmi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11456 (6425) | A. Smith |
» | Neonki za v avto?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6638 (5227) | __Devil__ |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4169 (3676) | KTr1sk |
⊘ | Rabm crack .... a ti tudOddelek: Loža | 3411 (2439) | Azrael |
» | Stran o vašem nicku na googlu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5206 (4187) | siegmund |