Forum » Pomoč in nasveti » Napačen prikaz ure
Napačen prikaz ure
parker ::
Pozdravljeni!
Ura v rač. mi že nekaj tednov kaže napačen čas. Če jo nastavim, je vse OK do ponovnega prižiga rač., oz. opazil sem tudi, da se ura ne prestavi, če je rač ponovno prižgan v roku 1 ure. Če pa gre za več ur, pa ura kaže 'zmešano'.
BitDefender ne zazna nobenega virusa. Če je kdo imel takšno izkušnjo, se mu lepo zahvaljujem za nasvet, kako odpraviti to neprijetno težavo.
Ura v rač. mi že nekaj tednov kaže napačen čas. Če jo nastavim, je vse OK do ponovnega prižiga rač., oz. opazil sem tudi, da se ura ne prestavi, če je rač ponovno prižgan v roku 1 ure. Če pa gre za več ur, pa ura kaže 'zmešano'.
BitDefender ne zazna nobenega virusa. Če je kdo imel takšno izkušnjo, se mu lepo zahvaljujem za nasvet, kako odpraviti to neprijetno težavo.
AnWar ::
Reset,update bios-a, če ne pa tok kot pravi smetko, zamenjaj baterijo.
Lp
Lp
[Asus ROG Strix SCAR III]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AnWar ()
zk_eu ::
skoraj 100%, je baterija, ti jo lepo zamenjaj pa neb o več problemo, verjetno ti tud letnico vrže zelo staro...
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
parker ::
Hvala za prijazne nasvete.
Res je bla zanič baterija, pa letnico je tud vrglo staro - 1. 1. 2003 (verjetno datum izdelave matične plošče).
Da nisem takoj pomislil na baterijo, je zato, ker mi je na prvem rač držala več kot 5 let, tale pa manj kot 4 leta.
Hvala in lep pozdrav!
Res je bla zanič baterija, pa letnico je tud vrglo staro - 1. 1. 2003 (verjetno datum izdelave matične plošče).
Da nisem takoj pomislil na baterijo, je zato, ker mi je na prvem rač držala več kot 5 let, tale pa manj kot 4 leta.
Hvala in lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ura na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (631) | Gregex |
» | Baterija na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 5636 (4562) | R33D3M33R |
» | Problem z uro in datumom v xp-jihOddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1678) | Parsifal |
» | BIOS se ne shraniOddelek: Strojna oprema | 1304 (1114) | Border |
» | BIOS se mi resetira vsakič ko prižgem / rrjam računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 963 (842) | pviran3 |