» »

računalo ne dela

računalo ne dela

jrtjtejtt ::

Pri stricu je crknu računalnik. Situacija je taka, da ventilator na napajalcu dela, se vrti, že ko vklopiš napajalc na 220. Ko hočeš zalaufat računalo, to ne da nč od sebe, oziroma vklopi se en modraa led dioda, ki sveti ko je računalnik prižgan. Matična ne da niti enga beepa, noben vent se ne zalaufa... Jst bi reku da je šel napajalnik po gobe. Kaj mislite?

tracky ::

LP,

Ista situacija je pri meni. Ventilator na napajalniku dela, comp drgač ne funkcionira in tud nubenga beepa na matilčni ni slišat. Drugače mene je napajalnik zadnje čase res zajebaval da včasih se sploh ventilator ni delal. Upam da je napajalnik ckrnu in ne matična? kaj ti misliš

p.s. včasih mi uspe komp usposobit tak da npr enkrat mal udarim po kišti in pc dela, a po 5 min cist vedno ne glede kaj delam vse zašteka :D sej je napajalnik pri obema šel an?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tracky ()

Spike Edin ::

Živjo!

Sam sem imel veliko izkušenj s takšnimi problemi in ja, več ali manj je bila matična kriva. Tako da najbolje bi bilo da odneseš na servis kjer bodo vsako kompunento stestirali, lahko pa to tudi sam stroriš če se spoznaš in imaš rezervne dele.

Lp!
The PC Doctor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ko prižgem računalnik se ne prikaže slika

Oddelek: Pomoč in nasveti
71395 (1289) FX6300B
»

Računalnik se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti