Forum » Izdelava spletišč » Katero je najbolj varen plačilni sistem?
Katero je najbolj varen plačilni sistem?
hardfreak ::
v kratkem mislim postaviti spletni portal. kjer je tudi plačilni sistem, pa malo brskam,... Hm pa sem malo zmeden kaj uporabiti, da ni nekega limita pri kritju stroškov,....
Skratka želim doseči najvišjo raven varnosti, za telebane,... Nisem mislil žalit nobenega ampak pač, kako bi rekel, tudi če nekdo ne zna, bi znal delat z portalom...
Poleg tega me zanima katera od dostavnih služb je najbolj zanesljiva in je najmanj problemov z njimi (govorim za pogodbene varjanre)
Vnaprej hvala za odgovore.
Skratka želim doseči najvišjo raven varnosti, za telebane,... Nisem mislil žalit nobenega ampak pač, kako bi rekel, tudi če nekdo ne zna, bi znal delat z portalom...
Poleg tega me zanima katera od dostavnih služb je najbolj zanesljiva in je najmanj problemov z njimi (govorim za pogodbene varjanre)
Vnaprej hvala za odgovore.
gregy ::
bo treba malo več napisati kaj bos prodajal .. paypal ne bo vzgal pri 80% spletnih obiskovalcev .. ker pri nas še ni razvit .. najbolj trazena roba je po povzetju, pa kartice tudi moneta ..
dostava? .. spet odvisno kaj boš pošiljal ,.. kuverte (naš primer) definitvno samo Pošta SLovenije .. paketi? . ne vem .. zaenkrat ne pošiljamo vstopnic v paketih ;)
dostava? .. spet odvisno kaj boš pošiljal ,.. kuverte (naš primer) definitvno samo Pošta SLovenije .. paketi? . ne vem .. zaenkrat ne pošiljamo vstopnic v paketih ;)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Tody ::
Moneta oziroma plačilo prek elektronske banke.
Tko kot ma narejeno mimovrste.com pa ostali ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo račun in ti pač ta račun plačaš. Iz tvoje strani ni nobenega rizika da bi kdo kako kartico videl, ker to naredi stranka preko svoje banke. Ti samo preveriš če imaš keš na računu in potem pošlješ :)
Tko kot ma narejeno mimovrste.com pa ostali ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo račun in ti pač ta račun plačaš. Iz tvoje strani ni nobenega rizika da bi kdo kako kartico videl, ker to naredi stranka preko svoje banke. Ti samo preveriš če imaš keš na računu in potem pošlješ :)
BluPhenix ::
Še posebno, ko moraš dokazati, da je bilo plačilo resno izvršeno.
Kot je napisal tody je en najbolj elegantnih načinov pri nas. Tvoja stran nima nič z banko in je rešeno. Drugače je če rabiš tudi za tujino.
Kot je napisal tody je en najbolj elegantnih načinov pri nas. Tvoja stran nima nič z banko in je rešeno. Drugače je če rabiš tudi za tujino.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrill (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26332 (4559) | Marko61 |
» | Prenakazilo iz Paypala (Zaslužek z Youtubom) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17898 (15582) | čuhalev |
» | Paypal račun brez primerne karticeOddelek: Loža | 5756 (4961) | Žrlo |
» | Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15404 (10871) | #000000 |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17982 (11071) | techfreak :) |