Forum » Programiranje » C in Vista
C in Vista
KlobasaMoz ::
Lep pozdrav!
Naletel na problem z Visto - gre za C. Po instalaciji prevajalnika MinGW (sledil navodila na http://zaversnik.fmf.uni-lj.si/gradiva/... in ostalih potrebščin se ničesar ne da skompajlat. TextPad namreč javi napako:
gcc.exe: installation problem, cannot exec `cc1': Invalid argument
Tool completed with exit code 1
Sem poguglu in nastavil v PATH še pot do mape, kjer se nahaja cc1.exe. Napaka Invaild directory se je samo spremenila v Invaild argument (zgoraj).
Je kdo naletel na enak problem in rešil? Se stvar da naštimati tako, da bo tekla na Visti? Ima kdo kako drugače zgrajen sistem za programiranje v C-ju?
Hvala.
Naletel na problem z Visto - gre za C. Po instalaciji prevajalnika MinGW (sledil navodila na http://zaversnik.fmf.uni-lj.si/gradiva/... in ostalih potrebščin se ničesar ne da skompajlat. TextPad namreč javi napako:
gcc.exe: installation problem, cannot exec `cc1': Invalid argument
Tool completed with exit code 1
Sem poguglu in nastavil v PATH še pot do mape, kjer se nahaja cc1.exe. Napaka Invaild directory se je samo spremenila v Invaild argument (zgoraj).
Je kdo naletel na enak problem in rešil? Se stvar da naštimati tako, da bo tekla na Visti? Ima kdo kako drugače zgrajen sistem za programiranje v C-ju?
Hvala.
c00L3r ::
Jaz sem imel podoben problem z Visto. Hotel sem uporabljat dev c++, ki prav tako uporablja Mingw port od GCC-a. Kolikor sem bral pred pol leta je pisalo, da zaenkrat še ni kompatibilen z Visto. Dejansko mi ni uspelo zadeve usposobit :( Na koncu sem prevajal v Virtual PC z nameščenimi XP-i.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | msys2, mingw64 compilingOddelek: Programiranje | 831 (680) | detroit |
» | windows program za linux programiranjeOddelek: Programiranje | 1443 (1271) | ender |
» | [Windows]Qt 4.3.0 Open SourceOddelek: Programska oprema | 1462 (1175) | BigWhale |
» | [C++] novi standardi in compilerjiOddelek: Programiranje | 1606 (1199) | Ezekiel |
» | Linux in ukazi...Oddelek: Programiranje | 952 (821) | Nikita H |