» »

2d nacrt sportnega centra-program?

2d nacrt sportnega centra-program?

overman ::

Pozdrav,

Za nek projekt bi moral narisat skico enega sportnega centra na kateri bi potem oznacil 4 tcoke in vsako posamezno tudi poimenoval (lahko z legendo). Rad bi da zgleda vizualno lepo(torej barvno) ampak more bit tudi pregledno (2d). Sporten center je sestavljen iz nogometnega ihrsca (trava), odbojkarskega igrisca (pesek) in dveh igrisc za tenis (rdec "pesek"). Prosil bi za kaksen enostaven, po moznosti brezplacen ali trial program.

lp,
aljaz

nonenone ::

take stvari se da lepo zrisat v AutoCadu (jaz ga uporabljam že leta), lp

St@jler ::

Lahko probaš SketchUp od gugelja. Sicer je bolj mišlen za 3D, ampak se da fino narest samo 2d skico.
Sketchup.com

overman ::

Hvala za hiter odgovor, sketch up sem ze enkrat nekaj preizkusal pa je bilo kar zakomplicirano (bom poskusil se enkrat), autocad-a pa nimam na voljo oz. je prekompleksen za kaj tako enostavnega (vsaj z za mene osebno). Vesel bi bil se kaksnih dodatnih predlogov:8)
Früher oder später wird jeder Geometer :p

budili ::

vzemi neko vektorsko orodje od Adobe

ne vem kaj je zdaj po zdruzitvi Adobe-Macromedia, sam za take stvari bi jest uporabil Macromedia Fireworks Mx

Fatboyslim ::

Z archicadom bi to z lahkoto naredil, problem je edino to da ni free

grikos ::

En moj sodelavec (ki ravnotako ne mara Acada) , je zadnjič narisal podobno zadevo (tloris svoje bajte) v Excelu8-O :D

dzinks63 ::

:)) Za 2D risanje : Inkscape free, Open Source vector graphics editor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za 3D-model hiše

Oddelek: Programska oprema
2920559 (7016) amigo_no1
»

Kateri program za vektorsko risbo

153206 (2189) kamuee
»

SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8515570 (11897) Company
»

Ohisje z navdihom Cube

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
352389 (1688) m.i.h.a.
»

Kater program za rendriranje?

51894 (1848) barbarpapa1

Več podobnih tem