Forum » Programska oprema » pinaccle studio 10
pinaccle studio 10
jernej76 ::
lep pozdrav...
mene pa zanima ce je ze keri imel podobne tezave.... namrec mam ta program pinaccle studio 10.... in se nikakor ne morem povezati z njim ter z Sony-jevo kamero digital 8 ...DCR- TVR330E,,,,, prek firewire oz. 1394....... kao da ga ne sazna.... ce keri ve kje je kljuc neuspha....
lp
za odg..
jernej
mene pa zanima ce je ze keri imel podobne tezave.... namrec mam ta program pinaccle studio 10.... in se nikakor ne morem povezati z njim ter z Sony-jevo kamero digital 8 ...DCR- TVR330E,,,,, prek firewire oz. 1394....... kao da ga ne sazna.... ce keri ve kje je kljuc neuspha....
lp
za odg..
jernej
poga ::
probaj naslednji postopek:
- zapri Pinnacle Studio
- priklopi kamero na racunalnik preko firewira in jo vklopi (racunalnik jo mora zaznati - ce je ne je ze tukaj problem)
- zazeni Studio
- klikni na Setup in nato Capture source
- ce tvoja kamera ni ze izbrana jo z drop down menijem izberi (Video devices) in klikni ok
- izberi capture tab in zacni s presnemavanjem
Sporoci, ce deluje...
lp,
PoGa
- zapri Pinnacle Studio
- priklopi kamero na racunalnik preko firewira in jo vklopi (racunalnik jo mora zaznati - ce je ne je ze tukaj problem)
- zazeni Studio
- klikni na Setup in nato Capture source
- ce tvoja kamera ni ze izbrana jo z drop down menijem izberi (Video devices) in klikni ok
- izberi capture tab in zacni s presnemavanjem
Sporoci, ce deluje...
lp,
PoGa
jernej76 ::
jaa...
ze kle je prvi problem ker jo rac. ne zazna.... da je camera priklopljena prek firewire.
lp
ze kle je prvi problem ker jo rac. ne zazna.... da je camera priklopljena prek firewire.
lp
nonenone ::
men jo tut ni ko sem imel 10, 11 pa mi je lepo spoznala in komande so na ekranu preko miške, lp
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | iz video na DVD in kvaliteta zajema TV tunerjevOddelek: Zvok in slika | 2817 (2320) | zcetrt |
| » | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2527 (2162) | rimljan |
| » | Firewire kabelOddelek: Zvok in slika | 1484 (1295) | CaqKa |
| » | Za vse, ki radi iz mini DV kamer dajete video na racunalnike, DVDje,..Oddelek: Zvok in slika | 3617 (2838) | CaqKa |
| » | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2971 (2358) | marS |