Forum » Omrežja in internet » Internet preko Instant internet - Mobitel
Internet preko Instant internet - Mobitel
Bellzmet ::
Živjo!
Me zanima, če je že kdo preizkusil to zadevo.
Zanima me pa predvsem, kako stvar deluje pri browsanju po netu? Ali je kul, stvar lepo teče (seveda v UMTS omrežju)?
lp
Me zanima, če je že kdo preizkusil to zadevo.
Zanima me pa predvsem, kako stvar deluje pri browsanju po netu? Ali je kul, stvar lepo teče (seveda v UMTS omrežju)?
lp
Sputnik59 ::
ker nimam dostopa do zemeljskega interneta dostopam veliko preko mobitelovega 3g omrežja. jaz sem zadovoljen, hitrost omogoča normalen tekoč pogovor po skaypu, strani se nalagajo tudi zadovoljivo hitro, sploh pa je kul ker imas 1GB zastonj če imaš itak paket
tictac ::
Sputnik: si probal mogoce kaksen je prenos, ce nimas 3G signala. k jaz recimo nimam 3G signala, pa me zanima, ce je kej bolsi prenos ali je enak kot ce uporabljam N6630 za modem.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28522 (11154) | Daniel |
» | Telekom brezžični internet preko LTEOddelek: Omrežja in internet | 5778 (2494) | alkoo |
» | Mobitel internet 3GOddelek: Omrežja in internet | 6398 (918) | ...:TOMI:... |
» | Internet na HrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 6717 (5973) | Samson |
» | instant internet v mobilnem telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 1033 (906) | vres.ales |