Forum » Strojna oprema » HP NX Audio driver - napaka pri inštalaciji
HP NX Audio driver - napaka pri inštalaciji
boshtyan ::
Na omenjeni prenosnik poskušam naložiti driverje iz njihove uradne spletne strane. A mi nikakor ne rata. Ko se izvede inštalacija mi javi napako:
''Audio driver installation failed.''
Mi lahko kateri pomaga v čem je preoblem? Sem pregledal forum, a zaenkrat nisem našel primerne rešitve, da bi zadeva učinkovala. Naložil nekatere od driverjev, ki ste jih tukaj navedli, a zadeva ne funkcionira. Nikakor mi ne dovoli naložit driverjev.
Boshtyan
''Audio driver installation failed.''
Mi lahko kateri pomaga v čem je preoblem? Sem pregledal forum, a zaenkrat nisem našel primerne rešitve, da bi zadeva učinkovala. Naložil nekatere od driverjev, ki ste jih tukaj navedli, a zadeva ne funkcionira. Nikakor mi ne dovoli naložit driverjev.
Boshtyan
Jakka ::
Katero verzijo Winxp imaš, 32 ali 64 bitno? Namreč želiš namestiti driverje za 64 bitno, pomoje imaš pa 32 bitno. No, nisi povedal.
boshtyan ::
Uspel rešit problem. Najbrž je bila res napaka v driverjih za 32 bitov. Čeprav nisem siguren. Sedaj zadeva laufa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - novi windows, ni wifijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1424 (1057) | stiper7 |
» | POMOČ s driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 4949 (4763) | gantar8 |
» | install driverjev mi poruši OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1102) | BmN |
» | HP Compaq 6715s driver problemsOddelek: Operacijski sistemi | 5322 (4573) | tictac |
» | Windows Vista 64 bit build 5308Oddelek: Operacijski sistemi | 1461 (1103) | aljo82 |