Forum » Kaj kupiti » Kul kista
Kul kista

rokp ::
Pravzaprav me ne zanima, kaj kupiti, ampak kje.
Rad bi namrec kaksno ohisje, ki bo izgledalo malo drugace, ne pa cista klasika. Nekaj v stilu microATX pingvincka, ki ga prodajajo pri PCXu, ampak me moti tale micro (beri - plata je prevelika). Kaksnega strasnega pregrevanja ne bo, zato ne potrebujem ohisja z 10 venti ali kaj podobnega, bi pa rad, da cimbolje izgleda (da bojo bejbe padale nanga, haha .
Saj vem, da me boste strastni ovrklokarji simfal 100 na uro, vse kar lahko recem v svojo obrambo, je, da hisje ni zame (ker itak spadam v tistih 44% z zadnje ankete, hehe).
Vnaprej hvala za vse namige, kje bi nasel kaj takega (v postev bi prisla tudi kaksna stacuna pri severnih ali zahodnih sosedih, ce je pa v Slo, pa toliko bolje).
Rad bi namrec kaksno ohisje, ki bo izgledalo malo drugace, ne pa cista klasika. Nekaj v stilu microATX pingvincka, ki ga prodajajo pri PCXu, ampak me moti tale micro (beri - plata je prevelika). Kaksnega strasnega pregrevanja ne bo, zato ne potrebujem ohisja z 10 venti ali kaj podobnega, bi pa rad, da cimbolje izgleda (da bojo bejbe padale nanga, haha .
Saj vem, da me boste strastni ovrklokarji simfal 100 na uro, vse kar lahko recem v svojo obrambo, je, da hisje ni zame (ker itak spadam v tistih 44% z zadnje ankete, hehe).
Vnaprej hvala za vse namige, kje bi nasel kaj takega (v postev bi prisla tudi kaksna stacuna pri severnih ali zahodnih sosedih, ce je pa v Slo, pa toliko bolje).

perci ::
Kupi eno relativno kul navadno ohišje, v stranico daj plexi, notri modro neonko, spredaj nared šalterje z ledicami in lično pobarvaj ohišjo z spreji. Verjem, ni je bejbe, ki ne bo padla, ko bo to vidla :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | manjše ohišjeOddelek: Pomoč in nasveti | 4768 (4284) | opeter |
» | Kaj naj kupim, o zadevah nimam nobenega pojmaOddelek: Strojna oprema | 2304 (1958) | filip007 |
» | kateri mini ITX ohišje ?Oddelek: Kaj kupiti | 3544 (3338) | ovdje kokoš |
» | Računalo - bejbaOddelek: Novice / Modifikacije | 2066 (2066) | zile |