Forum » Omrežja in internet » Problem s poštnim odjemalcem!
Problem s poštnim odjemalcem!
drVrh ::
lp
mam problem uporabljam Gmail želim da bi imel pošto preko Outlook Exspressa
v prazna polja za smtp napišem smtp.gmail.com za pop pop.gmail.com in ko ustvarim
računa do konca želim prenesti pošte z strežnika mi napiše da ni dobil odgovor od smtp
proxya enak odgovor dobim tudi pri Thunderbird poskusil sem že z menjavo maila pa nič ne
naredi vsakič enak odgovor internet imam speljan prek routerja mislite da s tem kaj narobe sam po moje
to nima veze hvala za odgovore!
(Nikola Tesla)
mam problem uporabljam Gmail želim da bi imel pošto preko Outlook Exspressa
v prazna polja za smtp napišem smtp.gmail.com za pop pop.gmail.com in ko ustvarim
računa do konca želim prenesti pošte z strežnika mi napiše da ni dobil odgovor od smtp
proxya enak odgovor dobim tudi pri Thunderbird poskusil sem že z menjavo maila pa nič ne
naredi vsakič enak odgovor internet imam speljan prek routerja mislite da s tem kaj narobe sam po moje
to nima veze hvala za odgovore!
(Nikola Tesla)
severjug ::
Sam sicer ne uporabljam gmaila ali hotmaila....Je pa treba pri drugih v outlooku kot strežnik smtp za odhajajočo pošto vpisat ponudnika interneta na katerem si mail.siol.net,smtp.t-2.net.....
lp
lp
Matko ::
Ali si sploh vključil POP3 v svojem GMAIL predalu (nastavitve na spletni strani)?
Mogoče si pozabil kljukico pri SSL ali napačno vpisal porte.
Mogoče si pozabil kljukico pri SSL ali napačno vpisal porte.
Matheeew ::
1. Enable POP - v primeru, da še nisi
2. Vse ostalo kar moraš še narediti
EDIT: @severjug: mirno lahko uporabljaš smtp od gmaila.
2. Vse ostalo kar moraš še narediti
EDIT: @severjug: mirno lahko uporabljaš smtp od gmaila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matheeew ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GMAIL - težava s šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1551) | MrStein |
» | Gmail - zbrisano iz smetnjakaOddelek: Pomoč in nasveti | 931 (837) | house |
» | kako ukiniti prejemanje e-mailov določene duzbe - spamOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (759) | bluefish |
» | nujno moram nekoga zablokirati na gmailu, kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5378 (5096) | rozica1 |
» | Comodo : GmailOddelek: Informacijska varnost | 1289 (1289) | Matko |