Forum » Pomoč in nasveti » Procesor Intel centrino core 2 duo, napačna hitrost enega izmed procesorjev
Procesor Intel centrino core 2 duo, napačna hitrost enega izmed procesorjev
pacuki ::
Takole, sem malo pregledou forum in se mi ne zdi da ma še kdo enak problem kot jz in moj prjatu...namreč...:
imava že 3-4 mesce Toshiba A100-003( http://gulf.computers.toshiba-europe.co... ) in zdej je prjatu neki gledu po device manegerju in ugotoviu da je en od procesorjev res 2.16 MHz T7400 drug pa T5500 1.66Mhz... natančno piše takole (tudi pri meni):
Processors:
-Intel® Core™ 2 CPU T5500 @ 1.66MHz
-Intel® Core™ 2 CPU T7200 @ 2.16MHz
Jz najprej pomislim na to da so me nategni, in zdej čakam da mi kdo reče, da je to nateg preden grem in komu zatežim. nikjer nisem naletel da bi kdo reku to je pa ja normalno za duo procesorje...
Padlo mi je u glavo da ma device manager pač inštalerano možnost za oba...A je pol to to?
Hvala!
imava že 3-4 mesce Toshiba A100-003( http://gulf.computers.toshiba-europe.co... ) in zdej je prjatu neki gledu po device manegerju in ugotoviu da je en od procesorjev res 2.16 MHz T7400 drug pa T5500 1.66Mhz... natančno piše takole (tudi pri meni):
Processors:
-Intel® Core™ 2 CPU T5500 @ 1.66MHz
-Intel® Core™ 2 CPU T7200 @ 2.16MHz
Jz najprej pomislim na to da so me nategni, in zdej čakam da mi kdo reče, da je to nateg preden grem in komu zatežim. nikjer nisem naletel da bi kdo reku to je pa ja normalno za duo procesorje...
Padlo mi je u glavo da ma device manager pač inštalerano možnost za oba...A je pol to to?
Hvala!
- spremenil: pacuki ()
yimi ::
probaj pognati še kak wincpuid in preveriti
lahko bi bil tudi FSB narobe nastavljen, preveri v biosu.
lahko bi bil tudi FSB narobe nastavljen, preveri v biosu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja procesorja - prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1854 (1750) | einstein :P |
» | Intel C2D T5500Oddelek: Strojna oprema | 591 (501) | Naabo |
» | [Windows XP Pro] Sveža namestitev XP-jev - problemOddelek: Operacijski sistemi | 1400 (1272) | mish |
» | Acer Aspire 5671 AWLMiOddelek: Kaj kupiti | 2074 (1701) | -PIC- |
» | Pomoč pri nakupu HP NX9420Oddelek: Kaj kupiti | 1673 (1425) | bob_case |