» »

Disk NOV (dela) UBISTVU NE DELA

Disk NOV (dela) UBISTVU NE DELA

Djz3l3 ::

Evo mam tak problem kupil disk ata 320 gb od ferme wd kupljen v mlacomu

Prinesem disk domov priklopim v komp(MASTER) nalozim windowse in hop po resetu windowsov nubenga znaka vec o windowsih
probam se ene parakt nalzit in je skoz vn metu bbluescreene al pa se fajli niso prekoperal

prklopm disk na slave v drug delujoc komp disk normalno prepozna itd v norton particion magic ga lepo prepozna formater itd

poiskusim spet na master v prvem kompu ne dela probam na drugem kompu instalerat windowse ne dela

priklopim zopet v delujoc komp na slave odprem particion magic in tm k ti kaze diske mam npr c d in e in pr e k mas tisto vrstico k kaze kao disk tm pise bad nic drugega nimas moznosti niti formaterat niti nc :S kaj lahko storim ali naj disk nazaj nesem in zopet cakam kot budala na une wonna be serviserje

aja disk prekledan z tune up 2007 tist disk doctor in ne najde nubenih napak ne nc kaj je ZA VRAGA JE POL Z DISKOM

Highlag ::

Mogoče bi poizkusil kar z Drive select načinom? Imaš še kakšen drug disk na kablu?
Never trust a computer you can't throw out a window

bluefish ::

si pred nameščanjem naredil full format?

Djz3l3 ::

@Highlag probal tudi cabel select

@blueFish prvic sem dal qucik potem sem tut dal ful

Asriel ::

Sam sem imel na las podoben problem z (se mi zdi da 250 gb) maxtor diskom.
Problem naj bi bil spor med diskom in matično ploščo ki je premogla "n'force 2" čipovje.
Po "intervenciji" kolega, ki je imel "veze" v tisti trgovini, so mi disk, ki ni bil kompatilbilen z mojo matično, zamenjali za nov WD 250. + še nek keša so mi vrnil. (razlika v ceni)

Nasvet: ...probat ni greh :D
Always Outnumbered Never Outgunned

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Asriel ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trdi disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
383533 (2760) Voluharr
»