Forum » Loža » Izlet - Dunaj
Izlet - Dunaj
Lincolin ::
Čer, jest mam pa eno vprašanje, ki je ubistvu čist mim tega foruma. Namreč drugi vikend grem v soboto ponoč mal pogledat na Dunaj. Pa me zanima če kdo ve za pocen Hotel/hostel ali apartmaje?
Zanima me še katere znamenitosti se splača it pogledat na Dunaju?
Mislim it pa pogledat tehnični muzej ter živalski vrt.
L.P. Grega
W1: odpravljena tipkarska napaka v naslovu teme
Zanima me še katere znamenitosti se splača it pogledat na Dunaju?
Mislim it pa pogledat tehnični muzej ter živalski vrt.
L.P. Grega
W1: odpravljena tipkarska napaka v naslovu teme
- spremenilo: WarpedGone ()
postar_si ::
Čez dan si greš lahko ogledat še vojaški muzej, muzej Belveder (4 becirk), Kunsthaus, Prater (razgledno kolo),cerkve, najbolje da se malo "zgubiš" v mestu, pa še kaj zanimivega odkriješ.
Zvečer se dogaja v Bermuda drei, to je del centra, kjer je dosti lokalov, malo naprej od štefanove katedrale. Jst grem ponavadi v lokal Kaktus, muska podobna kot v KMŠ. Za bolj fency pa je diskoteka Pasage blizu muzejev (Tehnični in Naravoslovni), sam tm je res sam čmek, pa bolj stareši se tam zbirajo 28+. Drugače pa imaš še študentski plac žur Flex(najcenejše pivo samo 3 eur;), nedaleč od Bermuda drei.
Zvečer se dogaja v Bermuda drei, to je del centra, kjer je dosti lokalov, malo naprej od štefanove katedrale. Jst grem ponavadi v lokal Kaktus, muska podobna kot v KMŠ. Za bolj fency pa je diskoteka Pasage blizu muzejev (Tehnični in Naravoslovni), sam tm je res sam čmek, pa bolj stareši se tam zbirajo 28+. Drugače pa imaš še študentski plac žur Flex(najcenejše pivo samo 3 eur;), nedaleč od Bermuda drei.
The_hammer ::
Tole mi diši po Roadtrip-u
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Phoebus ::
Tale izjava me je pa malo nasmejala: "...pa še starejši se zbirajo tam (nad 28 let)".
otroci
otroci
postar_si ::
V obrambo;) Takrat ko sem bil sm imel mal čez dvajset let, pa je ful bedno če so vsi kar nekaj starejši od tebe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dopust na DunajuOddelek: Loža | 3623 (2694) | mancini |
» | DunajOddelek: Loža | 1799 (1345) | mlamat |
» | Izlet na DunajOddelek: Loža | 3525 (2297) | BorutO |
» | Kaj pogledat na DunajuOddelek: Loža | 5930 (5478) | Karaya 52 |
» | Dan v Ljubljani z otroci (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9386 (8161) | kopernik |