Forum » Operacijski sistemi » Bližnjice na tipkovnici
Bližnjice na tipkovnici
demokedes ::
Pozdravljeni,
Na prejšnjem prenosniku, sem imel v kombinacijo z tipko Fn, določene bližnjice, tako sem lahko pritisnil določeno kombinacijo za naslednjo skladbo v windows media playerju. Bližnjica je delovala na osnovi operacijskega sistema, kar pomeni, da ni bilo pomembno v katerem programu sej pritisnil to kombinacijo. Se pravi, da ni bilo potrebno, da sem imel neposredno odprt windows media player, dovolj je bilo, da je tekel v ozadju.
Zanima me, če si laho to kombinacijo (lahko seveda drugačno) skonfiguriram na kateremkoli računalniku. Že vnaprej hvala.
lp,
Na prejšnjem prenosniku, sem imel v kombinacijo z tipko Fn, določene bližnjice, tako sem lahko pritisnil določeno kombinacijo za naslednjo skladbo v windows media playerju. Bližnjica je delovala na osnovi operacijskega sistema, kar pomeni, da ni bilo pomembno v katerem programu sej pritisnil to kombinacijo. Se pravi, da ni bilo potrebno, da sem imel neposredno odprt windows media player, dovolj je bilo, da je tekel v ozadju.
Zanima me, če si laho to kombinacijo (lahko seveda drugačno) skonfiguriram na kateremkoli računalniku. Že vnaprej hvala.
lp,
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na kaj paziti pri instalaciji win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3353 (3136) | Ikspe |
» | problem z Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3247 (2348) | Dober dan |
» | Začetnišk vprašanja MacOddelek: Operacijski sistemi | 3767 (3441) | Phoebus |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4091 (3537) | Davidenko |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3263 (2732) | nokia6310 |