Forum » Kaj kupiti » kateri rack?
kateri rack?
black block ::
help help
kateri rack si naj polastim in kje ga naj kupim, naj bo kje v Ljubljan če lahka?
aja zakaj sprašujem ker sem že 2 uniču (dost menavam in mi je na obeh šel ide kabl, slaba izdelava!)
lp
kateri rack si naj polastim in kje ga naj kupim, naj bo kje v Ljubljan če lahka?
aja zakaj sprašujem ker sem že 2 uniču (dost menavam in mi je na obeh šel ide kabl, slaba izdelava!)
lp
Yohan del Sud ::
Ja ne vem, jaz sem ravno nabavil dva macasova pri mlacomu. Ne vem no, nista glih za ob tla metat, sta pa praktična, če ga seveda ne pozabiš s sabo vzet, ko ga rabiš ;((
Cena? Sitnica 3000 sit/kos.
Cena? Sitnica 3000 sit/kos.
Dami ::
Če kdo ve če se kaj od teh dobi kje blizu naj nemudoma pove!:D (predvsem oni črni)
link!
link!
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Dami ::
Ja bl težk je na oni strani kej iskat če ne znaš italjansk. A majo model Lian RH-292 pa kuk stane?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Borci ::
A je res da obstajajo različni tipi Rackov. Kar se dimenzij tiče. Baje so eni bolj debeli kot drugi.
Kateri se pa bolj uporabljajo?
Kateri se pa bolj uporabljajo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows se zažene samo čez 2/3 ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 2365 (2203) | DeeCoy |
» | read www.google-analytics.com?!Oddelek: Slo-Tech | 2117 (1368) | Tody |
» | 30 GB poštni predalOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5271 (3684) | Fizikalko |
» | Windows Server 2003 Help komentarji.Oddelek: Operacijski sistemi | 1287 (988) | andrej |
» | mojstreznik.comOddelek: Omrežja in internet | 1771 (1010) | Ales |