Forum » Kaj kupiti » kateri rack?
kateri rack?

black block ::
help help
kateri rack si naj polastim in kje ga naj kupim, naj bo kje v Ljubljan če lahka?
aja zakaj sprašujem ker sem že 2 uniču (dost menavam in mi je na obeh šel ide kabl, slaba izdelava!)
lp
kateri rack si naj polastim in kje ga naj kupim, naj bo kje v Ljubljan če lahka?
aja zakaj sprašujem ker sem že 2 uniču (dost menavam in mi je na obeh šel ide kabl, slaba izdelava!)
lp
Yohan del Sud ::
Ja ne vem, jaz sem ravno nabavil dva macasova pri mlacomu. Ne vem no, nista glih za ob tla metat, sta pa praktična, če ga seveda ne pozabiš s sabo vzet, ko ga rabiš ;((
Cena? Sitnica 3000 sit/kos.
Cena? Sitnica 3000 sit/kos.
Dami ::
Če kdo ve če se kaj od teh dobi kje blizu naj nemudoma pove!:D (predvsem oni črni)
link!
link!
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Dami ::
Ja bl težk je na oni strani kej iskat če ne znaš italjansk. A majo model Lian RH-292 pa kuk stane?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Borci ::
A je res da obstajajo različni tipi Rackov. Kar se dimenzij tiče. Baje so eni bolj debeli kot drugi.
Kateri se pa bolj uporabljajo?
Kateri se pa bolj uporabljajo?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | windows se zažene samo čez 2/3 ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 2574 (2412) | DeeCoy |
| » | read www.google-analytics.com?!Oddelek: Slo-Tech | 2276 (1527) | Tody |
| » | 30 GB poštni predalOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5552 (3965) | Fizikalko |
| » | Windows Server 2003 Help komentarji.Oddelek: Operacijski sistemi | 1424 (1125) | andrej |
| » | mojstreznik.comOddelek: Omrežja in internet | 1910 (1149) | Ales |