» »

Računalnik dela veliko počasneje kot prej

Računalnik dela veliko počasneje kot prej

sicko ::

No brtranc ima p4 3. 2 ghz, 1gb ram... In ko je kupil računalnik mu je use lepo delal, lahko je brskal po internetu in medtem musko poslusal pa se kaj druzga delal... In enega dne je spucal računalnik s sesalcem in od takrat je računalnik nenormalno počasen, naprimer muziko nemore poslusat ko brska po netu- nenormalno šteka muzika... Mogoče veste mojstri kaj bi bilo lahko narobe? Že vnaprej hvala za odgovore
  • polepsal: KoMar- ()

dolenska ::

mogoče ponesreč odklopu kakšen ventilator pa se comp pregreva. vrjetno je kaj takega narobe. naj gre v bios pogledat temperaturo pa naj pol pove kakšna je.

shark_nm ::

Torej če je res samo zaradi sesanja...Naj vse lepo razstavi.RAMe vn pa nazaj not hladilnik za procesor pogleda če je vredu nameščen.Če ni naj ga ponovno da nazaj tako kot mora bit.Vse kable malo prečikerat.Pa naj ne pozabi sklopt komp iz štroma pa se razelektrit ;) Če še ne bo delalo pa lahko začne razmišljat o starem dobrem prijatelju virus oziroma trojanc oziroma ves drek ki je možn na netu.Kot pa ti je že povedal kolega naj preveri temperaturo procesorja. morda kak prog Speedfan po kar vredu KLIK

LP

solatko ::

Računalnik začne delati počasi predvsem zaradi svinjarije, ki se nabere v programih. Dober program za čiščenje registra, temporay fails, cockijev..... Kateri antivirus uporablja, pa kakšen spyware program naj instalira (na netu je cel kup zastonj programov). Prečisti naj računalnik, če pa ne bo pomagalo pa nova instalacija, potem pa takoj nekaj zaščite in računalnik bo ostal čist.

greg ::

Žiujo!

Mene zanima zkaj mi komp kr naenkat ful počas dela. Mam pa: i5 750, HD 5770, 550W power supply, HDD 1TB, ASrock H55, 4GB ddr3 1333.

No, js sm enkat odpru kišto, pa sm ga mal spucou z eno mehko brisačo, poj sm ga pa pržgau, pa je use normalnu delalu. Dugič k sm ga odpru pa prah zbrisu, pa ga poj pržgau, je pa ful nek počas delou, in to še zdaj :'(, takrt sm loh na enkrat v ozadju meu pržgan NMK, pa še igrce normalnu špilu (Just cause 2; max settings), zdej tega ne morm več, mogoče zarad virusa?
Mam protivirusni program Avira, in sm skenirau disk, pa nč ne najde.
Prosm pomagite.

HVALA USM K BOSTE ODGOVORIL NA MOJE DOUGOČASNO UPRAŠANJE :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: greg ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik mi zmrzne (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
668165 (6230) burek17
»

Gretje grafične in glasen CPU? Prosim pomoč.

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
364557 (3700) Vajzi
»

Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
11422607 (21050) Xserces
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29340466 (15448) brainiac20
»

računalnik friza...

191342 (1058) seljo

Več podobnih tem