Forum » Pomoč in nasveti » Prepis podatkov s prenosnika, na stac. računalnik
Prepis podatkov s prenosnika, na stac. računalnik

Tea Time ::
Lepo pozdravljeni.
Zanima me, kako bi lahko spravil podatke s prenosnika na stacionarni računalnik. Problem je v tem, ker s cross kablom ne gre. Sistem (XP Home) na prenosniku je tako zanič, da potrebuje 5 min, da se sploh vzpostavi. Vzpostavitev mreže je nemogoča...
Torej potrebujem rešitev. Razmišljal sem o tem, da bi "popravil" Windows na prenosniku, kot omogoča instalacijski cd. Tega še nisem počel. A kdo ve, kako to gre? A podatki ostanejo, ali se vse sformatira? Seveda bi sledila mreža. A lahko Win XP Home "popraviš" z Win Xp Pro?
V kolikor zgornja alternativa ne bi uspela, bi želel vzeti disk iz prenosnika, ga dati v računalnik in potem je vse zelo lahko... A imajo ti diski v prenosniku enake priključke kot v stacinoarnih?
Ima še kdo kako drugo alternativo?
Hvala za odgovore.
Zanima me, kako bi lahko spravil podatke s prenosnika na stacionarni računalnik. Problem je v tem, ker s cross kablom ne gre. Sistem (XP Home) na prenosniku je tako zanič, da potrebuje 5 min, da se sploh vzpostavi. Vzpostavitev mreže je nemogoča...
Torej potrebujem rešitev. Razmišljal sem o tem, da bi "popravil" Windows na prenosniku, kot omogoča instalacijski cd. Tega še nisem počel. A kdo ve, kako to gre? A podatki ostanejo, ali se vse sformatira? Seveda bi sledila mreža. A lahko Win XP Home "popraviš" z Win Xp Pro?
V kolikor zgornja alternativa ne bi uspela, bi želel vzeti disk iz prenosnika, ga dati v računalnik in potem je vse zelo lahko... A imajo ti diski v prenosniku enake priključke kot v stacinoarnih?
Ima še kdo kako drugo alternativo?
Hvala za odgovore.
Have a break!

The_hammer ::
Preko usb porta-USB Hub, bluetooth, al pa en navadn usb ključ, če ga maš pa odvisno kok podatkov
hočeš spravit iz enga na drug pc, lahko prek tega KLIK, če maš kak wireless adaptor lahko prek tega, al pa daš oba diska pod skupno rabo (sharing&security) in ko maš to nareto sam odpreš prvi disk pa drugi disk copy&paste... alternativ je velko odloči se za nekaj
hočeš spravit iz enga na drug pc, lahko prek tega KLIK, če maš kak wireless adaptor lahko prek tega, al pa daš oba diska pod skupno rabo (sharing&security) in ko maš to nareto sam odpreš prvi disk pa drugi disk copy&paste... alternativ je velko odloči se za nekaj

Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows xp - uporaba v službiOddelek: Operacijski sistemi | 5035 (4075) | konspirator |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2324 (1898) | Jakka |
» | Dell OEM Win XP in izgubljen CDOddelek: Operacijski sistemi | 2279 (2279) | Paramedic |
» | Instalacija win XP na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2124 (1867) | c00L3r |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6492 (5222) | sw0rdfish |