Forum » Operacijski sistemi » 32 bitn al 64 bitn XP ?
32 bitn al 64 bitn XP ?
pierlo ::
Dobu sem en rač AMD 64 bitnega, pa me zanima ker xp bi naložu 32 al 64 bitnega, ker razni prog. so itak bol ko ne pisani za 32 bitne cpu-je, ne vem? Je kdo probu oboje?
LP Pier
LP Pier
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
HAM ::
Tako je ;)
Mislim pa, da delujejo bolj stabilno kot 64. Vsaj kar se AA igre tice. Drugo ne igram
Mislim pa, da delujejo bolj stabilno kot 64. Vsaj kar se AA igre tice. Drugo ne igram
e.r.c. ::
v windowsih ni preveč očitne razlike, poznalo bi se ti če bi na x64 gnal kakšne programe ki znajo z x64 delat.
igrice glih ne, ker večina nima podpore, kakšn program pa ima. če uporabljav veliko porgramja z podporo na x64 potem se ti splača preidt na win x64 če pa ne dealš nič takega pa ostani na x86. z drivirji boš imel manj problemov kotpa pri x64!!
igrice glih ne, ker večina nima podpore, kakšn program pa ima. če uporabljav veliko porgramja z podporo na x64 potem se ti splača preidt na win x64 če pa ne dealš nič takega pa ostani na x86. z drivirji boš imel manj problemov kotpa pri x64!!
Person ::
Spet eden več ... dej si lepo 32bitne XPje gor, če hočeš pa biti fensi smensi, pol pa daj 64bitne for ...
BTW: Še za resno delo 64 bitni trenutno (še) niso primerni ...
Špili ti pa tak pod 32 bitnimi delujejo boljpše :)
BTW: Še za resno delo 64 bitni trenutno (še) niso primerni ...
Špili ti pa tak pod 32 bitnimi delujejo boljpše :)
Let's make something useful!
refosk ::
Sem imel instalirane 64 bitne pa sem jih dol vrgu, ker ni bilo za dobit driverje za vse kartice. Imel pa sem tudi občutek da je računalnik počasnejši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Luknja da noter padeš (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12054 (8916) | Rias Gremory |
» | Zakaj v Windows 7 še vedno vztrajajo z omejitvijo pomnilinka?Oddelek: Loža | 2207 (1284) | KoMar- |
» | xp 64 ali vista 64Oddelek: Operacijski sistemi | 1538 (1346) | piandura |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9449 (8078) | Razerzone |
» | 64bit vs 32bit VistaOddelek: Operacijski sistemi | 2536 (2241) | smeks |