Forum » Igre » Problem pri igri Half Life2
Problem pri igri Half Life2
frost666 ::
Torej imam problem z igro Half Life2 in sicer mi vedno znova igra frizne in pokaže se bluescreen v katerem piša da naj bi bilo nekaj narobe z datoteko nv4_disp.dll (NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver), dumping memory in odšteva itd. Piše tudi, naj nekaj v BIOSih preštelam samo se nočem nč ukvarjat z BIOSi da nebi kaj zafrnu.
Zanima me, če je kaj narobe z windowsi ali je z špilom?
Driverji za grafično kartico so updateani, če bi bilo kaj narobe s tem.
LP,
Luka
Zanima me, če je kaj narobe z windowsi ali je z špilom?
Driverji za grafično kartico so updateani, če bi bilo kaj narobe s tem.
LP,
Luka
bluefish ::
glede na prikazano sporočilo je problem ravno v gonilnikih za grafično kartico. Katere imaš, katera kartica, Win,...? H iskanju rešitve bi pomagalo tudi, če slikaš tisti bluescreen in ga objaviš tukaj.
delfinus ::
Ali pa stari driverji, prenavita graficna, gretje graficne ali pa mal svohnati napajac.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
frost666 ::
Računalnik je star manj kot 2 meseca, grafična kartica GeForce 8600GT, nisem je navijal.Driverje sem nalozil iz priloženega CD-ja.Je mogoče kaj narobe s tem, da so nastavitve v igri na high?
LP
LP
Tr0n ::
Instaliraj si nove iz nVidia strani, stare pa prej odinstaliraj. Pa mogoce kak Driver Sweeper bi tudi znal pomagat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | atikmdag.sys - rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 5958 (4441) | The Player |
» | Ali se splača popravljat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2127 (1590) | tony1 |
» | Slab performance novega racunalnika v enem izmed programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3401 (2900) | Ryker |
» | težave z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 917 (726) | bluefish |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5061 (4396) | BB4l |