Forum » Pomoč in nasveti » Podaljšanje USB kabla?
Podaljšanje USB kabla?
klasicni ::
Pozdravljeni!
MF napravo (tiskalnik, printer, kopirni stroj) imam oddaljeno približno 7m od računalnika. Imam en 4,8m A->B USB kabel. Sedaj me pa zanima če kupim še eden 2-3m dolg A->A in dam vmes recimo tale hub, a bo računalnik prepoznal MF napravo. A lahko deluje ta hub ko neke vrste vmesni člen?
Kakšna je razlika med hubi? Torej a lahko na tak način povežem računalnik z MF napravo in bo to delovalo?
MF napravo (tiskalnik, printer, kopirni stroj) imam oddaljeno približno 7m od računalnika. Imam en 4,8m A->B USB kabel. Sedaj me pa zanima če kupim še eden 2-3m dolg A->A in dam vmes recimo tale hub, a bo računalnik prepoznal MF napravo. A lahko deluje ta hub ko neke vrste vmesni člen?
Kakšna je razlika med hubi? Torej a lahko na tak način povežem računalnik z MF napravo in bo to delovalo?
cekr ::
Moralo bi delovati.
Jest imam s podaljški narejeno 10m pa mi tiskalnik dela normalno.
S hubom pa sploh ne bi smelo biti problem.
Jest imam s podaljški narejeno 10m pa mi tiskalnik dela normalno.
S hubom pa sploh ne bi smelo biti problem.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stran za popravilo tiskalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3271 (2066) | Brane22 |
» | telefax na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1481) | Han |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30844 (24542) | Bye |
» | Katero večfunkcijsko napravo za cca. 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2419 (2003) | mersol |
» | Skupna raba skenerjaOddelek: Strojna oprema | 1837 (1714) | s1m0n |