Forum » Programska oprema » windows media encoder se ustavlja
windows media encoder se ustavlja

dukedl ::
živjo...najprej konfiguracija in ostali podatki:
- windows 2003 server r2 standard 64bit edition
- windows media services
- windows media encoder x64 edition
- dell poweredge 840
encoder se mi zadnje čase ustavlja z napako "0xC00D0BCC -- The encoding process was unable to keep up with the amount of supplied data" ... sem našel fix na http://support.microsoft.com/kb/871214 , vendar ko ga hočem inštalirati mi pravi:
the software update can be only applied to windows media encoder sdk . if you have windows media encoder sdk installed but still see this message, your version already includes this software update.
procesor je vedno pod 40%(intel quad core) tako da procesorska moč ni problem...
encoder se mi pa še vedno ustavlja...kakšna rešitev?
- windows 2003 server r2 standard 64bit edition
- windows media services
- windows media encoder x64 edition
- dell poweredge 840
encoder se mi zadnje čase ustavlja z napako "0xC00D0BCC -- The encoding process was unable to keep up with the amount of supplied data" ... sem našel fix na http://support.microsoft.com/kb/871214 , vendar ko ga hočem inštalirati mi pravi:
the software update can be only applied to windows media encoder sdk . if you have windows media encoder sdk installed but still see this message, your version already includes this software update.
procesor je vedno pod 40%(intel quad core) tako da procesorska moč ni problem...
encoder se mi pa še vedno ustavlja...kakšna rešitev?
lp dukedl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za snemanje zaslonaOddelek: Programska oprema | 1505 (1394) | Codename_47 |
» | stream serverOddelek: Zvok in slika | 851 (797) | CaqKa |
» | Internet Information ServicesOddelek: Programska oprema | 1926 (1580) | andrej |
» | Video na spletni strani - optimalna rešitevOddelek: Izdelava spletišč | 1155 (1017) | subz |
» | TV over LANOddelek: Pomoč in nasveti | 1416 (1164) | JXS |