Forum » Loža » Kemijski pribor
Kemijski pribor
STASI ::
Mislim da bi se kaj našlo v Sanolaborju pri sodišču.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
marsovcek ::
Sicer ne vem, kaj je pipetirna žogica , ampak precej laboratorijske opreme ima neka trgovina ob Gradaščici (kolikor se spomnim, ji je ime Lab...nekaj).
Opkow ::
Da dopolnim marsovcka... Imenuje se Labtech in je v Trnovem ob potoku Gradasici med picerijo Trnovski zvon in Saxs pubom.
Ce pa to dobis tam, pa nebivedel...
Ce pa to dobis tam, pa nebivedel...
b ::
Pipetirna žogica ima tudi kakšno drugo ime, a je zadnjih skoraj 10 let nisem uporabljal in ne vem več, kako se stvari reče.
Gre pa za bunko s tremi ventili, ki jo natakneš na pipeto ter z njo vlečeš kapljevino v pipeto ali pa jo spuščaš ven.
Če se ne motim, smo mi te stvari kupovali v trgovinah Kefo. Včasih sta bili ene 2 v centru ali bližini centra Ljubljane, zdaj pa ne vem, če je še kakšna.
Gre pa za bunko s tremi ventili, ki jo natakneš na pipeto ter z njo vlečeš kapljevino v pipeto ali pa jo spuščaš ven.
Če se ne motim, smo mi te stvari kupovali v trgovinah Kefo. Včasih sta bili ene 2 v centru ali bližini centra Ljubljane, zdaj pa ne vem, če je še kakšna.
R33D3M33R ::
Pipetirna žogica je kar pipetirna žogica, sem pa slišal, da se ji reče tudi žogica za pipetiranje.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Badminton loparOddelek: Loža | 8228 (4053) | Bellatrix |
» | Žoga za sedenjeOddelek: Loža | 3233 (2157) | rajc123 |
» | Milo brez dišav/olj?Oddelek: Loža | 3203 (2764) | Avenger |