» »

Lunix

Lunix

Jaxx ::

Mene nekaj zanima: koliko vas ima inštaliran samo Linux, brez drugih os-jev, brez multi-bootov in podobnega ... Ker večina (pozor večina) ima zraven gor še windoze ki jih tudi večinoma uporabljajo in imajo Linux gor samo zato da se lahko 'kurćijo' ...

dr.J ::

Jaz sem en tak primerek.

Paramedic ::

Js sm pa sam en tak, ko ma Linux na enem 500mb disku, ki ni niti priklopljen, samo da se 'kurćim' :))
End transmission.

CaqKa ::

lunix....

Gh0st ::

Jest mam še eno kishto, ki ima gor Slackware 3.1 gor in je namenjena učenju in poskusnem postavljanju low-end serverčkov. Zadeva je 486 DX z 8 MB RAMA in 500 MB diska.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

fRiK0 ::

Ja no jaz mam tud specjal mašino z Red Hat 6.2 (vem staro) ampak zame je ql. P1 133Mhz 32Mb Ram kr ql za se učit je ql.

ajd čau

ok, samo jst sem mislu kdo uporablja samo Linux in nič druzga -ne samo kot server, ampak tudi kot workstation ..

dr.J ::

Saj sem rekel, da sem jaz tak. Linux za vse, tudi kot WS.

Kar pa včasih vprašam za Windowse, je pa za službo, kjer se sodelavci potijo za Windowsi in me sprašujejo to in ono.

whatson ::

Jah pri meni je tako...

Sedaj večino delam v WIn$ih zaradi določenih programov s kerimi sem prisiljen delat. Ampak drugače pa mam nekaj mesečna obdobja ko delam samo v linuxu... Pač odvisno od navdiha. :D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

der_Alte ::

jep, no dual boot na moji masini. No edino, če ne štejem, da imam v lilo možnost izbire dveh linux kernelov :D

TuXterrestrial ::

Jaz SUSE 7.3 personal

Scaner+Xscan, Digitalni foto+PhotoPC, grafična obdelava slik+Gimp, Divx+Xine, DVD+Ogle,Xine, Star office, internet -Netscape+Mozzila, Kmail

Igre Q3A, Commandos+Wine, Unreal+Wine.

Ko si že omenil wine - a delajo pod njim igre recimo HL al pa Counter-Strike? Ker edina stvar ki jo včasih pogrešam iz m$ win je kakšen dober špil ...

TuXterrestrial ::

Igre ne delajo vse pod wine, vsaj ne v načinu popolne emulacije(fake windows) Half life dela pod wine.

če se ne motim obstajajo celo how tooju da ti HL dela povsem pod linuxu+om.. btw mi lahko kdo zrihta howtoja za q3 pa za hl?
q3 mi je enkrat ze upselo samo sem mel 0.5 fps :(

Reso ::

Jzst mam ahmmm 3 linuxe doma dva sta serverja en pa je na 133mhz pa je za ucit.

trillian ::

jaz imam tudi le linux. jelkota (debian).

love, trillian.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

thx jaxx... vidite tudi hl je za linux :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xp slo-koliko veliko?

Oddelek: Operacijski sistemi
191987 (1558) lebang1
»

Spravit Win 98 na 486 40 MHz

481836 (1292) Slo-One
»

Koliko vas uporablja za OS samo izključno linux (brez windowsov)?

451921 (1195) ghaefb
»

Linux na notebooku

341338 (965) Rumko
»

Ali se splaca tale PC za server?

Oddelek: Kaj kupiti
241210 (848) Gh0st

Več podobnih tem