Forum » Strojna oprema » Peižiganje raunalnika preko tipkovnice?
Peižiganje raunalnika preko tipkovnice?
Arzen ::
Ko imam priklopljeno PS2 tipkovnico na mašino imam nastavljeno da stisnem ctrl+esc in se mi računalnik prižge.
Zdaj sem dal gor USB tipkovnico in mi to ne dela več mi lahko kdo pomaga kako nastavit bios da bi to delovalao. Imam Asus P5K ploščo.
Hvala!
Zdaj sem dal gor USB tipkovnico in mi to ne dela več mi lahko kdo pomaga kako nastavit bios da bi to delovalao. Imam Asus P5K ploščo.
Hvala!
Good Guy ::
prva opcija je ta da si v biosu nastaviš usb keyboard support na enable
druga opcija 2 pa je pa da si kupiš usb->PS pretvornik
druga opcija 2 pa je pa da si kupiš usb->PS pretvornik
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Arzen ::
1 opcija sem preiskal cel bios tega nisem našel.
2 opcija a je to tak pretvornik ko sma ga včasih dobivali zraven mišk ki so bile usb? Taga imam pa ne deluje...
2 opcija a je to tak pretvornik ko sma ga včasih dobivali zraven mišk ki so bile usb? Taga imam pa ne deluje...
flukturr ::
>Ko imam priklopljeno PS2 tipkovnico na mašino imam nastavljeno da stisnem ctrl+esc in se >mi računalnik prižge.
Lahko vprašam kako še to naštima?
Tnx, F
Lahko vprašam kako še to naštima?
Tnx, F
Blaz90 ::
Tud mene zanima če se da sicer s ps2 tipkovnico gre, ampak z usb pa ne, tist pretvornik iz usb na ps2 pa ne dela..
c00L3r ::
Jaz imam nastavljeno da se mi boot-a, ko vtipkam določeno zaporedje tipk. Z PS2 tipkovnico mi deluje, z USB, pa več ne Tako da mislim da ne gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Imam zanimiv problem z racunalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1231) | t-zonaz |
» | Tipkovnice ne zazna ob boot-anjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (980) | SloBiscuit |
» | Miš ne dela (ne USB, ne ps2...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2096 (1922) | tj6000 |
» | ah ja=)well help me for crying out loud=)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1318) | BigWhale |
» | No Keyboard detected pri vklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 2567 (2567) | k4vz0024 |