Forum » Šola » word-pomoč pri izdelavi kazala
word-pomoč pri izdelavi kazala
podjurček ::
hello
prosim za pomoč pri izdelavi kazala v wordu, in sicer imam težave pri oblikovanju kazala. Delam diplomsko in zahtevajo točno tako in tako obliko. Prosim, če se javi kdo ki te stvari obvlada, pa bom točno pojasnila, kje je problem.
hvala
prosim za pomoč pri izdelavi kazala v wordu, in sicer imam težave pri oblikovanju kazala. Delam diplomsko in zahtevajo točno tako in tako obliko. Prosim, če se javi kdo ki te stvari obvlada, pa bom točno pojasnila, kje je problem.
hvala
kajpravis ::
Stvar je zelo preprosta. Vklopi orodno vrstico "orisovanje" s katero določiš nivoje naslovov in podnaslovov. Tukaj tudi določiš lastnosti (izgled). Ko pa imaš to narejeno pa le klikneš na vstavljanje in sklic. Tam imaš več možnosti in izberš kazalo. Tukaj pa imaš kazalo vsebine, slik, prilog, ... .
Veliko uspeha in čim hitreje diplomo.
Veliko uspeha in čim hitreje diplomo.
podjurček ::
Hvala za odziv in lepe želje. Vse to sem naredila, tako da bo avtomatsko kazalo, tudi ravni sem določila, problem mi je nastal pri oblikovanju in sicer imam za naredit konkretno tako obliko:
KAZALO
POVZETEK 1
SUMMARY 2
1 UVOD 4
1.1 XXXXXX 5
1.2 XXXXXX 5
2 XXXXXX 8
2.1 XXXXXX 8
Zdaj ne znam pri oblikovanju določiti avtomatsko tako, da bo levo številka poglavja, nato presledki, nato ime poglavja in desno št. strani. Poskusla sem s tabulatorji, pa mi je premaknilo št. 1 in uvod skupaj, kar ni prav. Kako naj to rešim?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
KAZALO
POVZETEK 1
SUMMARY 2
1 UVOD 4
1.1 XXXXXX 5
1.2 XXXXXX 5
2 XXXXXX 8
2.1 XXXXXX 8
Zdaj ne znam pri oblikovanju določiti avtomatsko tako, da bo levo številka poglavja, nato presledki, nato ime poglavja in desno št. strani. Poskusla sem s tabulatorji, pa mi je premaknilo št. 1 in uvod skupaj, kar ni prav. Kako naj to rešim?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
kajpravis ::
V orodni vrstici imaš orodje za povečaj/ pomanjšaj zamik. Tukaj, s tem orodjem znižaš nivo. Za številko strani pa pritisni le osveži kazalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zrcalni roboviOddelek: Programska oprema | 4578 (2457) | hodor |
» | word, napaka pri kazaluOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (965) | Ramon dekers |
» | Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?Oddelek: Programska oprema | 3182 (3002) | Racunalnik |
» | Kako bi lahko pc poslal sms, ko bi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1157) | iElectric |
» | Kazalo v MS Wordu???Oddelek: Programska oprema | 3427 (3352) | Lucio |