» »

word-pomoč pri izdelavi kazala

word-pomoč pri izdelavi kazala

podjurček ::

hello

prosim za pomoč pri izdelavi kazala v wordu, in sicer imam težave pri oblikovanju kazala. Delam diplomsko in zahtevajo točno tako in tako obliko. Prosim, če se javi kdo ki te stvari obvlada, pa bom točno pojasnila, kje je problem.

hvala

kajpravis ::

Stvar je zelo preprosta. Vklopi orodno vrstico "orisovanje" s katero določiš nivoje naslovov in podnaslovov. Tukaj tudi določiš lastnosti (izgled). Ko pa imaš to narejeno pa le klikneš na vstavljanje in sklic. Tam imaš več možnosti in izberš kazalo. Tukaj pa imaš kazalo vsebine, slik, prilog, ... .
Veliko uspeha in čim hitreje diplomo.

podjurček ::

Hvala za odziv in lepe želje. Vse to sem naredila, tako da bo avtomatsko kazalo, tudi ravni sem določila, problem mi je nastal pri oblikovanju in sicer imam za naredit konkretno tako obliko:

KAZALO

POVZETEK 1

SUMMARY 2

1 UVOD 4

1.1 XXXXXX 5

1.2 XXXXXX 5

2 XXXXXX 8

2.1 XXXXXX 8

Zdaj ne znam pri oblikovanju določiti avtomatsko tako, da bo levo številka poglavja, nato presledki, nato ime poglavja in desno št. strani. Poskusla sem s tabulatorji, pa mi je premaknilo št. 1 in uvod skupaj, kar ni prav. Kako naj to rešim?

Hvala za pomoč in lep pozdrav!

kajpravis ::

V orodni vrstici imaš orodje za povečaj/ pomanjšaj zamik. Tukaj, s tem orodjem znižaš nivo. Za številko strani pa pritisni le osveži kazalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zrcalni robovi

Oddelek: Programska oprema
114578 (2457) hodor
»

word, napaka pri kazalu

Oddelek: Pomoč in nasveti
61041 (965) Ramon dekers
»

Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?

153182 (3002) Racunalnik
»

Kako bi lahko pc poslal sms, ko bi...

Oddelek: Pomoč in nasveti
91328 (1157) iElectric
»

Kazalo v MS Wordu???

53427 (3352) Lucio

Več podobnih tem