Forum » Omrežja in internet » Net dela po polžje ... h3lp
Net dela po polžje ... h3lp
rajsnedl ::
S par sosedi se gremo WLAN mrežo. Sam sem preko antene na adapterju povezan na sosedovo dostopno točko. Zadnje tri dni me je net začel zafrkavat brez kakršnegakoli razloga; približno polovico časa namreč deluje po polžje (počasneje kot nekoč pri 56k dial-upu...). Sosedu stvar deluje normalno.
Mi lahko priporočite kak program, ki testira povezavo in morda odkriva razloge za upočasnjenost, ali pa kakršnokoli metodo, s katero si lahko pomagam...?
Mi lahko priporočite kak program, ki testira povezavo in morda odkriva razloge za upočasnjenost, ali pa kakršnokoli metodo, s katero si lahko pomagam...?
opeter ::
Razlogi za upočasnjenost?
Hja, če vas je naenkrat 5 sosedov gor, ne morete pričakovat čudeže, ali? Sploh pa, če ima "glavni" sosed z WLAN dostopno točko internetno povezavo z 1024/256 kB hitrostjo...
Hja, če vas je naenkrat 5 sosedov gor, ne morete pričakovat čudeže, ali? Sploh pa, če ima "glavni" sosed z WLAN dostopno točko internetno povezavo z 1024/256 kB hitrostjo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s povezavo na WLANOddelek: Omrežja in internet | 1055 (994) | El Nino |
» | wi-fi omrežje kot GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 3490 (2847) | OmegaBlue |
» | TelekomOddelek: Omrežja in internet | 1736 (1624) | Wox |
» | Kraja (da ali ne ?) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5142 (3908) | CaqKa |
» | Sheranje interneta preko WLAN povezave?Oddelek: Omrežja in internet | 2523 (2286) | ABX |