Forum » Loža » Pošiljanje paketa v Brazilijo
Pošiljanje paketa v Brazilijo
Magician ::
Rad bi poslal paket v Brazilijo iz Slovenije. Katero poštno podjetje mi priporočate, predvsem glede na ceno ?
Tody ::
Teža ? Velikost ? Vrednost ?
Pa upam da ne komu ki ti je pisal da bi rad darilo kupil za svojega sina :)
DHL /UPS nimaš kaj zgrešit... Bolj ko iščeš bljižnice slabše je..
Pa upam da ne komu ki ti je pisal da bi rad darilo kupil za svojega sina :)
DHL /UPS nimaš kaj zgrešit... Bolj ko iščeš bljižnice slabše je..
ali3n ::
DHL, UPS zna bit drag; poglej na posta.si
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Magician ::
Gre za paket teze okoli 1-1.5 kg.
Zdaj meni nič ne pomaga če mi kdo odgovori poklici, to bi lahko naredil brez da tukaj objavim odgovor. Zato so pa dobrodošli odgovori z izkušnjami, četudi v druge države.
Drugače je DHL drag ko hudič. Za moj primer teže in paketa cena okoli 100-120 EUR.
Zdaj meni nič ne pomaga če mi kdo odgovori poklici, to bi lahko naredil brez da tukaj objavim odgovor. Zato so pa dobrodošli odgovori z izkušnjami, četudi v druge države.
Drugače je DHL drag ko hudič. Za moj primer teže in paketa cena okoli 100-120 EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magician ()
DHL 2-5 dni
Pošta 2-5 tednov
Intereuropa/GLS/ in podobne zadeve so nekje vmes, tako cenovno, kot hitrostno.
DHL in UPS ter GSL preverjeno imajo tracking sistem, kjer lahko spremljaš pošiljko. Prav tako pa uredijo vse z carino da zadeva pride taka kot si jo poslal in ne taka da jo vsak carinik odpre in zapre.
Pošta 2-5 tednov
Intereuropa/GLS/ in podobne zadeve so nekje vmes, tako cenovno, kot hitrostno.
DHL in UPS ter GSL preverjeno imajo tracking sistem, kjer lahko spremljaš pošiljko. Prav tako pa uredijo vse z carino da zadeva pride taka kot si jo poslal in ne taka da jo vsak carinik odpre in zapre.
#000000 ::
A ima kdo iskušnje s pošiljanjem živali, recimo v USA kbi kupil psa, kako ga spravt sem ??
No ja sej če ne bo šlo drugač bom mogu tja, ampak če ga lahko peljem takrat bi ga verjetno tudi oni sami poslal.
Sploh si ne predstavljam kako greš s psom v ameriko z avionom ? Ima kdo kej iskušenj ?
Sploh si ne predstavljam kako greš s psom v ameriko z avionom ? Ima kdo kej iskušenj ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Jah pomoje gre tko da, ti greš na avion on pa v kletki gre v un del avijona ki je pod kompresijo... Kaj dela pes 8-9 ur v kletki sploh če je kak večji...
bluefish ::
Za medoceanske lete ne vem, vendar je, ponavadi so v ločenem delu v ustrezno velikih kletkah. Vozovnica za žival pa je nekaj malo % cene vozovnice za človeka na kilogram živali.
Jest sem v bistvu imel v mislih da men ne bi blo treba nikamor, samo nekje sem videl da pošiljajo mladičke z letalom, ampak so nažalost imel dostavo samo po USA, katera psarna točno pa se ne spomnim. Samo pomojem tud v EU nebi blo problem, ali pač, mogoče so kaki zakoni prepoved ipd. Bom se mal pozanimal še. Hvala LP
OZZY ::
preko pošte se lahko pošilja teža do 2KG tudi še kot pismo.....seveda ga lahko zavaruješ=vrednostno.....letalsko itd = 17 eur ...Samo je odvisno kok bi bil tvoj paket velik in kaj pošiljaš.
Paket do 2kg preko pošte pa pride cc 39 eu + 3eu prednostno + morebitno zavarovanje.
Paket do 2kg preko pošte pa pride cc 39 eu + 3eu prednostno + morebitno zavarovanje.
Go with the flow.
ali3n ::
kot pismo velja vsaka pošiljka do 2kg, z vsoto stranic (š + v + d) manjšo od 90 cm;
enkrat sem pošiljal avtomobilsko luč v ZDA,.. in sem ravno padel v kategorijo; ni bilo drago.
Ceniki so dostopni na www.posta.si
enkrat sem pošiljal avtomobilsko luč v ZDA,.. in sem ravno padel v kategorijo; ni bilo drago.
Ceniki so dostopni na www.posta.si
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošiljanje paketov v EU ?Oddelek: Loža | 11191 (2744) | joker16_7 |
» | Pošiljanje večjega paketa v tujinoOddelek: Loža | 9985 (8470) | kixs |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40271 (22660) | darkolord |
» | Pošiljanje vrednih stvari po pošti v tujinoOddelek: Loža | 11718 (11067) | lexios |
» | poštnina v EUOddelek: Loža | 6361 (4594) | emmentaler |