Forum » Programska oprema » sumniki v dreamweaverju
sumniki v dreamweaverju
zmelkoow ::
LP!
Imam problem v Dreamweaverju in sicer s crko č! V nekaterih straneh mi naredi tisti e s crtico, v nekaterih pa naredi normalen č. Pri obeh straneh nastavim encoding na win 1250.
Drugi yu znaki so vsi napisani normalno!
Najlepsa hvala
Imam problem v Dreamweaverju in sicer s crko č! V nekaterih straneh mi naredi tisti e s crtico, v nekaterih pa naredi normalen č. Pri obeh straneh nastavim encoding na win 1250.
Drugi yu znaki so vsi napisani normalno!
Najlepsa hvala
Jebiveter ::
Dej encoding na ISO varjanto Central European. Vsaj jest nisem imel vec tezav
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
R0K ::
Itak.Pejt pod Page Properties in pejt pod Document Encoding in si tam označi Central European (Windows ISO-8859-2) ... in bo delalo ...
para-site ::
Jst mam isti problem, sm sejval eno taljansko stran tko za se malo naučit dreamweaver z editiranjem im me jebejo tisti č-ji... problem je, ker mi dreamweaver ne pusti dat na central european in mi zmeri vrže nazaj na western. A je kaka šansa, da ga prepričam, al je treba že na začetku, k delaš stran, definirat encoding?
MRB0rYS ::
Da nebom nove teme odpiral bi prosil za en odgovor. In sicer kako naredim v dreamweaverju da bi imel tudi na levmu framesu skrolbar to je tisko ko lahko dol potegneš stran ne nardi je, nardi ga samo v main frame.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
b0rys
tec ::
frejmu doloci scrolling="yes"
oziroma, ce delas v dwju. Izberi zeljeni frame (alt+mouseclick na frame) in iz spustnega menija scroll v properties izberi Yes
oziroma, ce delas v dwju. Izberi zeljeni frame (alt+mouseclick na frame) in iz spustnega menija scroll v properties izberi Yes
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
pircp ::
Jest mam isti problem...
Speltno stran smo prenesli na drug strežnik in kar naenkrat ne delajo č-ji. Pred selitvijo je zadeva normalno delala. Prvotno sem uporabljal 1250 encoding, potem sem našel tole temo in probal še Windows ISO-8859-2 vendar isto pri obeh. č-jev ne kaže.
A je še kakšna kodna stran da se bodo naše črke prikazovale pravilno?
Ali je možno da je to kakšna napaka na strežniku? Kakšna oz. kako bi jo odpravil ?
Hvala
LP
Speltno stran smo prenesli na drug strežnik in kar naenkrat ne delajo č-ji. Pred selitvijo je zadeva normalno delala. Prvotno sem uporabljal 1250 encoding, potem sem našel tole temo in probal še Windows ISO-8859-2 vendar isto pri obeh. č-jev ne kaže.
A je še kakšna kodna stran da se bodo naše črke prikazovale pravilno?
Ali je možno da je to kakšna napaka na strežniku? Kakšna oz. kako bi jo odpravil ?
Hvala
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanja tekstovna datotekaOddelek: Izdelava spletišč | 1268 (1165) | Ziga Dolhar |
» | Šumniki in znaki s strehcami se ne prikazujejo pravilno!Oddelek: Izdelava spletišč | 2110 (1995) | Jackass |
» | problemi s č-ji na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1171 (1000) | kunigas |
» | Dreamweaver MX in problem z č-jiOddelek: Izdelava spletišč | 1116 (974) | dobaluka |
» | page encoding - charactersOddelek: Izdelava spletišč | 1311 (1165) | JLP |