Forum » Loža » Sejem Sodobna obramba v Gornji Radgoni
Sejem Sodobna obramba v Gornji Radgoni
begy ::
No, včeraj: To je v četrtek se je na radgonskem sejmišču začel vojaški sejem RS in drugih drzav. Na ogled so številna orožja, helikopterji, standardna oprema, zloglasna patria, vaje...
Kod meščana Radgone me predvsem zanima kaj menite o tem sejmu? Ali se splača organizirat, je premalo eksponatov...
LP
Kod meščana Radgone me predvsem zanima kaj menite o tem sejmu? Ali se splača organizirat, je premalo eksponatov...
LP
hehehe
2tiLen ::
Meni je bilo par let nazaj všeč. Pogrešal sem kako letalo. Ne vem pa kako je zdej.
lp
Tilen
lp
Tilen
opeter ::
Hrana "pasulj" je bil na sejmu vedno odličen. Pa tudi tiste ogromne žemljice. Vsa čast!
Od predstavo so mi bile še najbolj všeč tiste, ko so postavljali most pa razne tankovske igre oz. predstave.
Ne vem pa, kako je v tem letu.
Od predstavo so mi bile še najbolj všeč tiste, ko so postavljali most pa razne tankovske igre oz. predstave.
Ne vem pa, kako je v tem letu.
Mavrik ::
No, to leto so definitivno največja atrakcija F2000 puške ter oklepnik Patria. Precej gužve je še bilo kot vedno pri simulatorjih, razne predstave sem pa na žalost zamudo, tak da o tem ne morem nič povedat.
The truth is rarely pure and never simple.
Sputnik59 ::
super bi bilo, da bi te peljali z eurocopter-jem!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sputnik59 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Sejem erotike Celje 2018 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 65063 (56816) | BigWhale |
» | I feel sLOVEnia - A story of success and happines (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6827 (5303) | darkolord |
» | Vojaška parada v LjubljaniOddelek: Problemi človeštva | 2843 (2115) | donfilipo |
» | Hi-Fi sejem v Ljubljani.Oddelek: Zvok in slika | 1886 (1391) | BlackAdder |