Forum » Programska oprema » passvordi...
passvordi...
XPSISTEM ::
pri kolegu sem zasledil da se vpiše v en program in potem ima vse passvorde na kompu...
če sm prov videl. Tudi meni bi prišlo prav saj sem v službi na različnih kompih kako zadeva deluje oz katere programe mi priporočate. ?
Hvala!
če sm prov videl. Tudi meni bi prišlo prav saj sem v službi na različnih kompih kako zadeva deluje oz katere programe mi priporočate. ?
Hvala!
kraftwerk ::
Danes sem v Monitorju prebral da priporocajo password safe
nisem ga pa sprobal ...
nisem ga pa sprobal ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kraftwerk ()
XPSISTEM ::
in kaj omogoča..? ali je mogoče da ko se logiraš imaš že vs epassvorde shranjene .. tako da samo prihajaš na strani, forume itd in samo še potrdiš::??
Tic ::
To ima Opera že dolgo. Zadeva se imenuje Wand. Klikneš, izbereš username in te prijavi.
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LastPass dobil novega lastnikaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 19647 (12906) | murmur |
» | Firefox mi je zbrisal vsa shranjena geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 4457 (3841) | BorutK-73 |
» | Image MagicOddelek: Omrežja in internet | 1294 (1211) | drola |
» | Darilo ob desetletnici Opere (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13430 (9764) | ender |
» | Opera, spletni brskalnik, ki je več kot toOddelek: Novice / Brskalniki | 6850 (6850) | Kaboom |